-
demon task 250 msem
Siemanko, mam 250 msa z najwyzsza ranga u Grizzly Adams "Trophy Hunter". Upowaznia mnie to do proby zabicia 6666 demonow, ale nie wiem czy byloby to oplacalne. Nie chodzi mi o waste zwiazane z lootem, gdyz kasy mam pod dostatkiem, ale bardziej o dedy.
Wiadomo - tylko recznie bic tego nie bede tylko cos tam bota postawie. Napiszcie co o tym sadzicie, ewentualnie ktore expy byscie polecali.
Zakladam, ze przyodzieje sorca w magma legi + royal scale robe.
-
Pewnie, ze mozesz sobie bocic demy. Ja polecam na yalahar, east resp. Bijesz po jednym wokol lawy. Jest to bezpieczne. Skrypty maja alarmy na dwa demy i wtedy bija z sd, a jak jest jeden to z ickow lub ze spellow (w zaleznosci od skryptu). Mozna tez ustawic ze jak sa 3 lub wiecej to wychodza na gore. Ale sytuacje z wieksza iloscia demonow to tylko jak ktos lurnie, warto miec alarm gdy ktos sie pojawi na ekranie. Profit w loocie tez masz.
-
Gdzie znajdę informacjie o tych taskach bo wkurwa mnie to że nie ogarniam ich.
Mając 120 lvl oddałem taska na hydry i zabiłem the many. Gdzie to niby o 130 według strony.
Ale np chciałbym na DL sobie wziąć a nie mogę czemu?. Czemu nie mogę wrócić do tasków z innych lvl bo niby jak będę chciał kiedyś obssa zabić to co teraz?
-
-
A mam pytanie chce sprzedać głowy hydr a muszę mieć oddane jakieś questy jak to najszybciej wbić? Bo nie wiem co on wymaga jakiegoś odznaczenia? dodam że mam zrobione Hydra hast i The many. I nie grałem dawno w tibie i nie ogarniam
-
musisz mieć rangę huntsman w taskach, czyli bodajże 10 punktów
-
A jak to zdobyć najszybciej, najlepiej?
-
robić taski, za kazdego taska dostajesz x punktów, poczytaj na wiki, czy tibiopedii
-
No póki co mam tylko taska na gs więcej nie zrobię raczej. Bo jakieś gówna nowe co dodali, których nie chce mi się szukać po całej tibi :-P powiem szczerze ze przejebane to jak ktoś zaczyna taski na 120 bo traci możliwość robienia wcześniejszych.
-
jak ty to sobie wyobrazales, ze udostepnia bicie tarantul 100levelom?
smiesznie z perspektywy rpg by to wygladalo
ja swoje tez zaczynalem na 100+ bo wczesniej w ogole taskow nie bylo i jakos nie placze
skonczylem dopiero niedawno i biore sie za demony
-
Nie jestem pewny czy tylko boss, czy cały task, ale na 100% możesz wybić na wyższym lvl te bossy, które dają acziki. Np. Snapper (killer of snapper??), Hide (no more hiding). Zobacz dokładniej tutaj: http://tibia.wikia.com/wiki/Killing_..._Quest/Spoiler nie ma sensu przepisywanie całego artykułu.