co bić takim ekiem, dobry exp aby wychodzić conajmniej na 0?
2 sprawa, od którego taska na necro na drefi można robić tak żeby się opłaciło ;p z 120?
Wersja do druku
co bić takim ekiem, dobry exp aby wychodzić conajmniej na 0?
2 sprawa, od którego taska na necro na drefi można robić tak żeby się opłaciło ;p z 120?
dragi;p taska weź na gs'y i idź na ph, ewntualnie bogi raidery i mutet tigery na alchemist, culty yala
nie wiem jakie masz skile, jeśli około 80 to raczej nic ciekawego, jeśli około 90-100 to
1. robson isle - super exp, ale musisz mieć z 200-300k i wyjdziesz na 0 albo na + po 10 lvlach, przy 1-2-3 huntach raczej się nie zwróci, dopiero będzie kasa jak sprzedasz wszystkie creature itemki itp.
2. hive surface - bijesz pojedynczo moby, z samego exori ico, lecząc się uturą + exura ico. po paru huntach spadnie ci pewnie 2-3 epee i grasshoppery i wyjdziesz na 0 albo lekki profit
na necro taska spada średnio 7-8 par bohów, zrób 10 % i zobacz czy ci się opłaci, ale raczej bez 100 lvla bym tam nie szedł
93/86 mam
full eq jak co
dzięki za propozycje ;p
Dobry exp i niewielki zarobek/zero/rzadko lekkie waste to wyrmy, polecam ;d Poza tym oczywiście wspomniany hive, necro, hero, task na GSy(bardziej forsa)
Sam mam 120lvl. I bije necro na derfi. Biegam po jednym poziomie na 1k manasów wychodzi do 500necr. Zbieram tylko rare itemsy lub nie raz jak się ich dużo nagromadzi to coś tam pozbieram a tak to map click i jazda z czarów. Ogólnie bez problemów, łatwo. Exp rzędu 200k/h+. A na tym lvlu to możesz na yalahar arena tygryski bić.
Wiki:Various depending on torches lit - 2 Achievements + World Quest achievement I Did My Part, 10% more experience in shared experience party mode
Może rzeczywiście przesadziłem z tygryskami, ale się zagubiłem w akcji bo myślałem że następny próg tasków od 90 a nie 80. W takim razie również jestem za pająkami