Gdzie mogę expić 32 EK'iem z chujowymi skillam(56/58)? Eq to k set, warrior helmet, medusa shield i k axe. Mam pacc.
Wersja do druku
Gdzie mogę expić 32 EK'iem z chujowymi skillam(56/58)? Eq to k set, warrior helmet, medusa shield i k axe. Mam pacc.
Na Twoim poziomie najbardziej opłacalne są taski. Zarabiasz sporo kasy z bossów, exp jest też dobry, a także punkty do Grizzly Adamsa.
Zrób sobie najpierw 3x taska na tarantule, później 3x na mamuty i carniphile. Wtedy zdobędziesz 21 punktów i każdy następny task to boss point. Możesz sobie wtedy zrobić 3x task na krokodyle, robisz go szybko, a możesz ubić bossa, na przykład mamutów - często leci red poc warty ok. 25k, lub poczekasz na wbicie 50 lvla i ubijesz bossy z tego przedziału.
Nie zapomnij też stawiać codziennie postaci na offline training.
Z takimi skillami sobie poradzę na mamutach? A Carniphile sporo biją. Robiłem już 3x Tarantule, dlatego właśnie pytam gdzie mogę iść poexpić, jakieś jeszcze propozycje? Skille nie powalają, no ale lepsze niż 30/30 xD
No fakt, skille są lipne. Możesz już sobie kupić noble axe, trochę więcej ataku się przyda. Wybierz się na Cyclopolis, tam można dobrze poexpić. Cyklopy nie biją aż tak dużo, a łatwo je zabić i leci sporo kasy i śmieci. Po kilku dniach wbijesz te skille 70/70 i możesz ruszać na te taski. Carniphile biją sporo, to fakt ale jak wypadnie carrot on a stick to jesteś jakieś 20k do przodu. Mi tak podczas 3 tasków wypadły 2 takie itemki.