siema. Chce zacząć od nowa grę na nonpvp tylko solo i mam pytanie. Czy lepiej pallem czy msem? Pallem się nie znudzę? Z drugiej strony ms to papier. Co polecacie i dlaczego? kasa na waste bedzie
Wersja do druku
siema. Chce zacząć od nowa grę na nonpvp tylko solo i mam pytanie. Czy lepiej pallem czy msem? Pallem się nie znudzę? Z drugiej strony ms to papier. Co polecacie i dlaczego? kasa na waste bedzie
jak kasa na waste jest to ms. palka musisz wyskilowac itp a msem na waste leci lvl i mlvl. ale na noob pvp graja tylko leszcze co boją się ze ich ktos zabije. Zero przyjemności z gry
gram pallkiem i mi sie podoba
@2up
nic nie wnosisz do tematu
@topic
WesolyJasio ma rację aczkolwiek zrób sobie 2 postacie palka i ms, stawiaj na offline trening palek się wyskiluje się sam w tydzień, graj wtedy ms i zobaczysz jak nim Ci się gra
ms faktycznie papier trzeba dobrze ogarniać bo chwila nieuwagi i padasz, palek ma trochę lepiej więcej hp, cap aczkolwiek palkiem non stop praktycznie pojedyncze bijesz a msem z
run/hurów/visów/ue się wali
Jak masz zamiar grać do 100 lvl i ci się znudzi to palek ale jak wyżej to polecam msa chociaż potrafi wkur... to że sie ma tak mało hp :)
Cała prawda :) żeby grać na serwerze na którym nie możesz zabić bota który Ci expa psuje to też trzeba mieć neje..ne :) Jak dla mnie strata czasu taki serwer.
Ale przynajmniej możesz grać. Pozdro.
Grałem MSem do 95 i palkiem do 110~
Obie postaci są raczej pod granie solo.
Palkiem więcej profitujesz, o wiele więcej, chociaż na wyższych lvlach ta różnica się zmniejsza.
Do sorca trzeba się przyzwyczaić i mieć ogar w łapie, palkiem wystarczą 4 hoty, sorkiem niestety trochę więcej.
Sorcem szybciej się expi.
Jak chcesz dobić koło 100 lvla, to osobiście polecam palka, fajniej się gra jak dla mnie do tego poziomu~, później wolałbym grać sorkiem, bo palkiem jest strasznie nudno.
Wybierz co chcesz, najlepiej to zrób 2 chary jak napisali i stawiaj na off training i graj sobie którymś. Możesz codziennie grać 4h i zbijać ledwo premium stamine a lvl będze na każdym leciał jakbyś grał 8h dziennie. : D
według mnie granie sorkiem na non pvp to trochę bez sensu, tam się tylko expi i zarabia kase a do tego będzie lepszy rp
@ no i rp fajnie sie zarabia kase
dziś na światach pvp siedzą debile co zabijają kogo popadnie noob charami, a jak się ich upieprzy to przychodzą z kolegami swoimi normalnymi postaciami po 200+ i grać się przez takich debili odechciewa.
Wydaje się, że w Tibii kiedyś kultura była wyższa, rzadkością było atakowanie kogoś bez celu, a jeżeli ktoś ubił napastnika to nikt się nie mścił.