-
80rp i taski
witam wszystkich ;d
mam pytanie, chce wbic pkt na rp, najlepiej z 72, mam 40pkt i 80lvl rp
jakie potwory bić i z czego. nie zalezy mi na mega proficie, raczej żeby zmęczyć te taski i zarabiać na normalncyh potworach
GDZIE bić wiem, wiec z tym nie mam problemu, tylko nie wiem co, i zwlaszcza z czego
gsy z enchantów?
werewolfy z crystalline na 90? czy enchanty? albo asski?
lizardy to wiem z czego
oprocz tego co jeszcze ewentualnie? quary i hellspawny z energy wallem czy cos lespzego na ten przedzial jest?
halp plx
-
No gsy oczywiście z enchantów + exori san .
Proste, że robiąc gsy bierzesz też taska na mutated baty, przy 3x gsach wbijesz może prawie 2x baty, a jak chcesz trzeciego to idziesz tam pod tą wieżę gdzie są gsy (yalahar) i tam są mutated baty, braideathy ( czy jak one tam ), banshe itp. Super exp, profit i dokończysz taska na baty.
Werewolfy ogromne profity robiłem także z enchanted spearów ale to z 95 skile miałem, wiadomo - z exori sanem .
Lizardy to ja biłem z drill boltów. Przyjemnie i póki 3 taski wbijesz to z 100 lvl wpadnie.
Potem chyba już możesz na helspawny z crystalline arrowów, ale tam jak 3x taska zrobisz to ze 120 już będzie :DD
No i potem już nie wiem, nigdy nie biłem nightmarów to Ci nie powiem, Quar podobnie. Nie wiem co dalej ^.-
Może jak to zrobisz wszystko to Ci się już znudzi : ]
Pozdrawiam. Wytrwałości.