Witam chce sie Was zapytac czy istnieje w ogole jakis bot do wbijania lvli w LOLU , jesli tak to prosze o jakas nazwe bota,czy tez o link , tylko bez glupich komentarzy.. z gory wielkie dzieki :)
Wersja do druku
Witam chce sie Was zapytac czy istnieje w ogole jakis bot do wbijania lvli w LOLU , jesli tak to prosze o jakas nazwe bota,czy tez o link , tylko bez glupich komentarzy.. z gory wielkie dzieki :)
bol
posiada ktos moze jakies skrypty pod supp/topa ?
Wie ktoś kiedy wyjdzie wersja działająca na obecnym patchu?
Napisałem takiego bota narazie jest w wersji beta, ostatnio biegał 6h bez żadnej ścinki, zmienia konta i przelogowywuje się po wbiciu 10 lvla posiada narazie skąpy cfg, kupuje boosty jak wykryje 400 riot points po wbiciu 3 lvla.
Narazie posiada system 9 graczy + 1 bot.
Zaniedługo udostępnię go za free dziś jade po nową paste do procesora bo jak sie okazało procesor nagrzewa się do 80 stopni a pasta nie była wymieniana 3 lata.
i co z tym botem?
O widzę zainteresowanie, nie udostępniam bo chcę zrobić obsługę wszystkich błędów które mogą wystąpić żeby był w 100% niezależny, i narazie nie ma wielu opcji w configu.
Jak zrobię obsługę błędów i dodam do configu możliwość wyboru do którego lvla ma expic, jakie boosty i pare innych to udostępnię nie chce wam dać byle czego zależy mi na jakości, szybkości, stabilności, elastycznym cfgu.
Bot biega cały czas i jeśli zaobserwuje coś co można poprawić od razu poprawiam.