Co trzeba zrobić aby otrzymać nagrodę i jak to zrobić. Przez ile dni dynia się będzie rewspić? W jakich godzinach. Po krótce to proszę aby ktoś mi wyjaśnił zasadę tego eventu, nigdy go nie robiłem.
+++
Wersja do druku
Muszisz brać u dział w jej zabiciu, jak padnie to używać osibian knife na jej ciele, od tego roku dostajesz także reward bag(bo jest to traktowane jako boss w tym nowym systemie). Najazdy są od 31.10-02.11, chyba co 4 godzinny ale nie jestem pewien.
Dynia została objęta nowym systemem nagród za walki z bossami - ci, którzy wzięli w walce z nią aktywny udział otrzymają nagrody takie, na jakie zasłużyli swoim przyczynieniem się do jej pokonania.
Ciągle można do tego wejść po pokonaniu Dyni do portalu na wschód od Darashii - a tam oskórkować jej zwłoki i dostać drugą nagrodę. Pamiętajcie, że wejdziecie do tego teleportu tylko, jeśli walczyliście z Dynią i otworzyliście worek z łupem wyciągnięty z jej ciała bądź z kufra w Gildii Podróżników.
Od zapisu serwera 31 października do zapisu serwera 3 listopada
tak z ciekawości - można raz skórkować czy za każdym razem?
O co chodzi z kufrem w gildii podróżników (przepraszam za offtop)?
Dynia jest przez 3 dni poczawszy od dzis. Respi sie zaraz po ss i pozniej co 4h.
Nagrode dostaje sie jak za bossy typu feru czyli w zaleznosci jak duzo obrazen zadasz. Wyciagamy wtedy nagrody prosto z ciala. Aby oskorkowac dynie przy pomocy ob knife musimy udac sie do teleportu, jest on "czynny" przez 30 min od zabicia dyni. Znajduje sie on na wschod od darashii, na pustyni zaraz przy miescie, blisko wody. Wchodzimy i jest tam cialo dynii. Uzywamy ob knife i dostajemy losowa nagrode (oraz achievementa). Powrot przez tp - przenosi nas do temple.
Jak macie pytania to smialo :p
Nagrody nie musisz brac z ciala dynii, mozesz to zrobic w tym kuferze. Zrobili to w razie gdyby ktos cialo przekladal czy tam zasypywal (a akurat dynii sie nie da zasypac ani przesunac).
Mozna wiele razy chyba. Dzis juz dwa razy skorkowalem.
szybko ona pada? i w jakich godzinach? ss teraz o 10?
Zalezy ile osob ja bije, pewnie na jakis slabo zaludnionych pvp biega z kilka minut. Na secura zabilismy w minute max.
Pierwsza jest po ss czyli 10:08-10~, kolejne co 4h wiec teraz bedzie o 18:10~
a spawn gdzie ma? bo mapper na wiki mi nie działa
Mozliwy resp oznaczony punktami
https://i.imgur.com/UTsuHi8.png
Mapka ofc na zachod od dara
Nie mogę znaleźc tego TP? Gdzie to jest dokładnie? ;d
W tym czerwonym kolku jakos:
https://i.imgur.com/N1Kz1rE.png
Wszystko o Dyni! ;-)
Dynia rewspi się co 4h licząc od godziny 10. Zabicie dyni trwa około 3minut. Aby móc oskórować dynię trzeba ją co najmniej uderzyć. Skórkować dynię możemy za każdym razem gdy ją uderzymy. Skórkujemy w pokoju z teleportem. Od zabicia dynia mamy na to 30minut. Dostajemy losową halloweenową nagrodę.