Jak boce sobie noob kontem to jest możliwość że dostane jak co deleta również na inne konta na ktorych nie boce?
Wersja do druku
Jak boce sobie noob kontem to jest możliwość że dostane jak co deleta również na inne konta na ktorych nie boce?
Ban jest na całe konto
Tak, inne konta też mogą Ci zbanować, ale szansa jest mała.
Czyli skasują mi konta na których nigdy nie bociłem?
Gość napisał w tym samym czasie co ja..Na chuj sie udzielasz?
btw. Thx za info xD
Z tym jest tak , nie rejestruj innych kont na te same dane :)
Gościowi usuneli też konto na którym nie bocił nigdy , po prostu miał te same dane wpisane.
@up
Dowód proszę.
jakby usuwali po tym jakie dane są wpisywane to by można było się pozbyć wszystkich hlvli jakby miało się ich dane adresowe...
to jak w koncu? moge miec maina, na osobnym botchara i dostane bana na obydwa konta? niby jak?
Nie banują obydwóch kont . Banują konto na którym wykryją nieodpowiednią działalnośc :) Ja np. miałem akcję , że na 100 ms'ie expionym przy użyciu jedynie blackd safe cheats do healingu dostałem bana , natomiast na dwóch innych kontach które były bocone 100% afk bana nie dostałem :)
ty serio oto pytasz :D wiesz że prawie wszystkie gry maja komendy na ip?
czyli np. znajdzie bota, sprawdzi twoje ip... wyskoczy mu parę kont które akurat śmigają na tym ip i tak oto magicznym ALOHOMORA znikają twoje konta :)
PS. 10 lat temu się sprawdzało to czemu by nie teraz ^^
ip nie jest żadnym dowodem, że to ta sama osoba
Ja mam inne pytanie. Boce 2 konta. Jak zrobię 3cie , wbije ręcznie 8lvl i będę trzymać na nim kasę/itemy z tamtych kont to w razie delete na którymś będą dociekać takich rzeczy i mogą mi je usunąć? Bo nie wiem czy jest sens się w to bawić.
Gdyby banowali wszystkie konta po IP, to nie miałoby to żadnego sensu. Co np. z rodzeństwem korzystającym z jednego komputera? Nie mają podstaw i prawa, aby banować wszystkie konta korzystające z tego samego komputera.