-
Red Bull mobile
Witam, korzysta ktoś z tej oferty?
Jestem zainteresowany oferta bez telefonu, nielimitowane rozmowy czyli 29 zł
I mam kilka pytań. Chce przenieść numer. Wszystko załatwia się przez internet, czyli ile będę bez telefonu (możliwości dzwonienia)?
Czy Nielimitowane smsy do wszystkich to jest coś w formie pakietu, ze w każdej chwili mogę to włączyć za 9 zł dodatkowo? Czy muszę się na to zdecydować na początku?
Faktura online - taniej o 5 zł. Nie ma w tym żadnych haczyków? Co jeśli nie terminowo wyśle pieniądze?
Polecacie może coś lepszego?
-
Polecam sprawdzić nju mobile.
-
w ofercie nju mobile internet jest płatny a tak to w tych 29 zł mam 25 MB (potem ograniczenie szybkości, co mi nie przeszkadza) + darmowy youtube. Dodać muszę, że często korzystam w telefonie z poczty/fb sporadycznej yt. W nju mobile musiałbym dopłacić 19zł żeby móc robić to samo, bo 100mb teraz zżeram w tydzień (w mixplusie pakiet). Chociaz jak teraz czytam za 5 zł jest 350mb. Wystarczyłoby mi to? do poczty/fb i sporadycznie yt?
@edit a za 7 zł 700 mb
-
Sprawdź usługę na kartę. Jeżeli w ciagu jednego dnia wydajesz powyżej 2zł, masz za darmow rozmowy,sms,mms i 100 mb internetu(do końca dnia).
pakiet 350 mb wystarczy na fb i pocztę. Nie wiem jak z yt, bo nie korzystam na telefonie.
-
tyle ze wtedy zapłacę 60 zl z tego co sie orientuje
-
Ja używając fb i torga non stop może ze 2x przekroczyłem 100mb. Ale może to dlatego, że jak człowiek używam opery mini ^^