-
158 rp 100 ed
Czy po server logu mogę jakoś sprawdzić czy mam zrobione jakieś inq bossy?
rp 158 100/85 ed 100 60mlv
Gdzie expić dla kasy 158rp a gdzie 100ed
Gdzie expić dla expa 158rp a gdzie 100ed
Jakie taski wykonywać tymi charami?
Czy jak wezmę demon task to mogę wziąć 3 inne? Czy jak mam na tym 100ed 100pkt i 0 boss pkt u adamsa to jak zrobie jakiegoś taska to dostane boss pkt i mogę wybrać dowolnego bossa(mam nieubitego jakiegokolwiek)
Jakie eq dla rp? Całość do + skilla czy np. prismatic legsy? czy oprócz myco bow jakąś inną broń kupić?
Do której misji zrobię solo wote na rp a do której na ed?
Czy rp mogę bić demony?
z góry dziękuje za odpowiedzi na wszystkie te pytania.
+ jak coś w ostatnich updatach weszło jeśli chodzi o sposób expienia to chętnie posłucham
-
zależy co zamierzasz bić jesli drakeny to yala legi i prism bootsy lepsze jeśli chcesz bić war golemy to prism legi + draken bootsy możesz kupić też deph coś tam lub mma różnica w cenie około 2kk bo hełm dla palla iec nie bede go wymieniał jeśli masz chajs to kup sobie jakąś elegancka kusze czy thorna czy royala i możesz z prism boltów lub infernali bić infernale z thornem maja około 80 atk taski dla palla to serpenty medusy hydry na deeprerze/goromie okolo 170 drakeny i g dragi
-
czyli dwa sety?
yala legs, depth lorica, prism boots, elite drakan helmet,
a poza tym jeszcze pris legi, czemu darkan bootsy? guardian bootsy nie lepsze jako te dodatkowe? i dodatkowo zaoan helmet moze?
a kuszy nie kupuje bo z infernal boltami latać nie będę, więc biore myco bow + c arrowy
-
Nie mozesz sprawdzic inq bossow w server logu.
Jak masz demon task mozesz wziac 2 inne do tego.
Myco bow jest lepszy od kusz bo prawie zawsze trafiasz.
Rpkiem juz na 160 dasz rade bic prawy resp na yalahar, z lewym byloby ciezej tam sie szybciej respi i czesciej po 2 na ryju.
Wote zrobisz do 2 misji (dostep na soule/gd) sam, potem potrzebujesz kogos zeby zabic bossa takiego serpenta w bodajze 3 misji.
Dla kasy rp kopa/banuta/goroma/ghastly, dla expa grimy grimy i grimy.
Kurwa, wiecej mi sie pisac nie chce, za duzo pytan :D