Witam, zacząłem grę na otsie shadowcores, mam ~100msa z ~100 mlvlem i nie mam pojęcia gdzie expić, proszę o jakieś porady, bo jest tam mnóstwo ludzi online i wszystkie bardziej popularne miejsca są zajęte
Wersja do druku
Witam, zacząłem grę na otsie shadowcores, mam ~100msa z ~100 mlvlem i nie mam pojęcia gdzie expić, proszę o jakieś porady, bo jest tam mnóstwo ludzi online i wszystkie bardziej popularne miejsca są zajęte
gray island hive > waspoidy, cravlery itp. wyrmy darashia. 150 wbij i idź na grimy na darashi drefia. i tam mozesz expic nawet do 400.
Ogólnie musisz się pogodzić z expem w pare osób, bo pod wieczór jest ok 1400-1800 osób online. Tyle nigdy nawet nie było na żadnym świecie na rl tibii.
na hive zawsze znajdziesz dla siebie miejsce, wyrmy na darashii + elder wyrmy tez dobra opcja - zawsze ktos tam jest wiec na utamce lajtowo dasz tam rade z sd przy takiej regeneracji many
soule / lizardy nie sa wcale na tyle oblegane, ze nie da sie na nich poexpic
darashia grimy tylko szybko sie trzeba refillowac ale lvl fajnie leci
po 150-200 lvl to exp na inq / poi / wrath - zawsze na trade ktos szuka ludzi do takich huntow a exp jest o wiele wiekszy niz jezeli biegasz solo.
na pewno spróbuję coś z tego, co wymieniliście :D
@up
gracie jeszcze na shadow i czy jest możliwość dołączenie jak się troszkę wyexpię?