Mała afera na Nebuli, wkrótce okażę się czy 420 EK zostanie usunięty
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=4107992
Wszystko w tym temacie.
A wy co o tym sądzicie?
Wersja do druku
Mała afera na Nebuli, wkrótce okażę się czy 420 EK zostanie usunięty
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=4107992
Wszystko w tym temacie.
A wy co o tym sądzicie?
A kogo to niby obchodzi ;o?
Poza tym zły dział
Jak dla mnie to żadna afera.. Konta są sprzedawane codziennie przecież, czy tego chcą, czy nie.
cos mi smierdzi, ze to ty na niego z ucha walnales.
nie udowodnia mu, ze to on ;p
^ dokladnie taka sama mysl mnie naszla;)
dziwna sprawa
Ciekawe. Czyli np nie lubie kogos kto wrzuca swoje zdjecia na forum a chwalac sie huntami nikt raczej nicku nie ukrywa. Sciagam te screeny tworze aukcje na allegro i zglaszam do cipsoft'u a kolesiowi usuwaja konto? ;>
Trololololo ^^
Pan konfitura (nie mowie ze to coco) niech teraz pomysli. Spedza pol zycia nad gra, koksuje swoja postac. Slabo mu idzie w szkole, nie ma kolegow itp. Az w koncu eureka! Znajduje dziewczyne. Jest fajnie, pieknie. Przestaje grac, spedza czas z dziewczyna.
A tu zonk! Nie sluchalo sie w szkole, gralo sie tylko w Tibie, to i o gumkach nikt nie powiedzial. Laska zaciazyla. Jak rodzicow mial w dupie, bo chcial grac, tak teraz oni sie od niego odwracaja. Niedawno skonczyl 18 lat - wystawiaja mu walizki za drzwi.
Dobra, nie jest az tak zle. W koncu "tibia wychowuje nas na wojownikow zycia". Prace jakakolwiek znalezc, zadna w koncu nie hanbi. Jak do tego czasu przezyc? Pomysl nr 1? Sprzedac wreszcie w cholere te postac (400+ level). Kasa jakas bedzie, starczy na wynajecie pokoju.
Ale co to? Jakis robak, ktory nic z tego nie bedzie mial, zglosil to do CipSoftu.
Usuneli mu postac. Nie sprzeda jej. Nie wynajmie pokoju. Umrze na ulicy wraz z nastoletnia dziewczyna i noworodkiem w ramionach. A to wszystko Twoja zasluga panie konfitura!
@top
Wydaję mi się, że taka aukcja to nie dowód w sumie. Myślę, że takich donosów CipSoft dostaje multum codziennie i nie zwracają na to uwagi :P.
Who cares.
Jak ktoś napisał konta są sprzedawane codziennie,a jemu nic nie udowodnią, a bez dowodu bana nie będzie ;)
@offtop
Żeby nie zakładać tematu to wytłumaczy mi ktoś po co ludzie jak robią screen do sprzedaży chara to zamazują paski skilli, lvla?
za co mają go zbanować, przecież każdy może wejść na allegro i wystawić taką aukcje xD
idąc twoim tokiem rozumowania, czekaj wejde na otsa x9999999 powbijam 500 lvle i podelejtuje wszystkich hlvli z all światów.
eot
Żadna afera, nic mu nie zrobią.
Ten kto tę postać sprzedaje to frajer i nic więcej. Jak można nie zamazać swojego nicku w górnym lewym rogu :D. Beka na sali a deletle słuszny a oczywiście ten kto go podwędził to mięczak, który płacze że nie ma takiego lvl'a.
największa beka jak jest powiedzmy char 500+ na alledrogo, i podany jest świat, i profesja. no i skille. i co? nikt się nie domyśli że tam jest powiedzmy 2 knightów 500+ i tylko jeden bije z axów a drugi ze słordów.
jakby to nie można było po prostu podawać nicków od razu.