Witam jak przerywam studia to musze oddac legitymacje studencką?
Wersja do druku
Witam jak przerywam studia to musze oddac legitymacje studencką?
Dolaczam sie do pytania - do szkoly chodzilem dwa tygodnie niecale: D Wydaje mi sie ze jak powiesz ze zgubiles, to co oni moga ci zrobic? Raczej nic bo za nia zaplaciles.
Najlepiej się nie wypisywać ze studiów, czekać na koniec semestru albo aż was wyrzucą.
Wtedy legitkę musicie zdać (a raczej dać do obcięcia) dopiero jak to się stanie i macie do tego czasu ważne zniżki.
Np. na Polsl mają taki burdel, że wyrzucali dopiero pod koniec semestru, a ludzie ani razu nie byli na zajęciach.
Na innych uczelniach jest podobnie, a nawet jak akurat na was trafi, to zawsze z miesiąc-dwa ulg będzie ;d
Jestes zobowiazany oddac.
oddac musisz tylko teoretycznie. w praktyce przy odbieraniu dokumentow podpisujesz jakis swistek ze zgubiles i zapierdalasz sobie pol roku na znizkach. sprawdzone i potwierdzone.
nie oddawajcie, korzystajcie ze znizek ile sie da XD
ok to do 31.04 zapierdalam na znizkach ;D
danke za info
u Ciebie nie co semestr? u mnie co semestr podbijali ;p
Mam wlasnie do 31.04 nie wiem czego tak długo ;)
Jak ja kończyłem studia w połowie roku i został mi jeszcze miesiąc legitymacji to poprostu się nie wypisałem z uczelni tylko przestałem chodzić. Koniec końców papiery zabrałem w lipcu, a legitymacje mam do dzisiaj.
Wszędzie mówią, że trzeba oddać mówisz, że zgubiłeś i tyle. Co do semestru to radziłbym się od razu wypisać, żeby ectsów nie tracić ;p