-
Gdzie expić 100 lvl RP?
Siemanko, mam pytanie, gdzie można poexpić 100 lvl RP, 94dist/83 shielding, 19 mlvl.
Bardziej interesują mnie miejscówki gdzie mogę zarobić jakiś hajsik, do tej pory klepałem wyrmy, frosty, lizardy na parnych polach ale już mi się trochę znudziły te miejscówki :p, które taski się opłaca robić ?
I jeszcze jedno pytanie, gdzie mogę expić z ziomeczkiem 110~ RP ? do tej pory testowaliśmy kopalnie na svargrond i hydry na forbidden, jakieś ciekawe propozycje? :p
-
Lizardy choseny na Muggy Plains (pod świątynią), we dwoch mozna ghastly dragi jak macie wykonany Wrath quest bodajże do 4 misji
-
Jak taski to na gsy. A co do expa to frosty/ hydry na ph/ lizard choseny mozesz solo klepac i jesli chodzi ci o szybki exp to sproboj na banucie troche polatac
-
na gd to chyba 2 misje wote, tak żeby teleport działał do tej kryjówki ^^
nie wiem czy dają radę bo żaden nie ma takiego lvla żeby na spokojnie 2 brać na siebie a czasem mogą być 2 albo i 3 zależy czy ktoś lurnie i czy backspawny będą
-
GD się klepie pod schodami tylko, przez kilka godzin tylko raz się zdarzyło, że drugio nie chciał wrócić i biłem prawie 2 na raz
Ale na tym lvlu zarabiać to drillwormy, na GD można stracić ciągle, nie warto brać mało suppli, a dużo się nie dźwignie itp
-
We 2 na gd dacie rade, moze choseny jesli macie oddane 8 tomow, banuta/goroma, quary w yalahar.