mam 300k na exp, 33ms/33mlvl. Gdzie mozna szybko wbic 50lvl lub chociaz z 40-42? co polecacie? dodam ze mam woi na tym lvlu ew. cosmic energy dokupie od 26lvla.
Wersja do druku
mam 300k na exp, 33ms/33mlvl. Gdzie mozna szybko wbic 50lvl lub chociaz z 40-42? co polecacie? dodam ze mam woi na tym lvlu ew. cosmic energy dokupie od 26lvla.
bez blokera?
najszybszy exp chyba tomby z gfb. ale nie głupie są też earth elementale - chociaż tam takiego expa nie wyciągniesz, ale tam profitowo(a w sumie na zero)
ancient scaraby też dobre.
worker golemy mega dobra opcja
stone tomb takim msem dobrze sie bije ;p
Penisula tomb, najlepsze miejsce dla takiego msa, poziom za tp, na 40 schodz na -1 za tp, supple traci sie co 15-20 minut, ale za to exp jaki... ;)
A i nie przejmuj się dedami, i tak wyjdziesz na + z lvlem mimo dedów, tam masz lvl nawet w 6 minut, bo exp taki wielki ;)
Edit: Bierz same avalanche tam, bij nawet z vis hurow (od 38), ze wszystkiego co sie da, za 300k to tam nawet 55-60lvl bys mogl wbic, no i pamietaj o foodzie, scarab coinie i shovelu, bo sie zawsze o tym zapomina idac tam
czemu mam sie bac dedow? latwo pasc? xd tylko z gfb przypal bo to pvp to mnie chuje ubiją zaraz jak skulla wbije ;p
Ja lurowalem na 30 lvlu ile sie dało xD
Musisz uwazac na vampiry i blokujace stalkery, myslizs sobie ze to tylko 3 vampy, a jak nagle sie nie mozesz ruszyc nigdzie bo stalkery cie obtoczyly + te vampy to sraka w gaciach :D
Ale tak czy siak, polecam tą miejscowe, na poczatek mozesz ogarnac respa bijac pojedynczo, potem zobaczysz gdzie co sie respi i czy mozna hardkorowo czy nie ;)
zdecydowanie penisula tomb za tp :)
expik miodzio, jak się przyfarci to można wyjść na 0 - w zależności od ceny dustów (vamp dusty ścinaj)
ewentualnie możesz expić na tarpit tombie -3 (przed tp, to chyba ten tomb), są tam jakieś bbisty, vampy i inne syfy, bijesz to ze spelli, exp też nie jest najgorszy, zazwyczaj wychodzisz na 0 (dusty + jakieś two handed swordy zbierasz), w dodatku wskakuje ładnie m lvl
no i oczywiście jak horesist tomb otwarty to lecisz tylko tam (profitowo i ładny expik, ze spelli)
poleciłbym również dragi (yala/dara) ale to gdybyś miał ~50m lvl
od 45 wyrmy/dle/frosty z sd (tylko m lvl podbij :)
a byscie pokazali jak dojsc na te tomby? bo nigdy tam nie bylem i moze byc problem :D
http://tibia.wikia.com/wiki/Ankrahmun_Tombs
wszystko ładnie opisane
mistrock z gfb naprawde fajny exp, no i tomby ank, moze nawet horestist -1 i -2
jak już mistrock to z stoneshowderami
do 50 jedziesz na earth elementalach a od 50 klepiesz watery kasa i exp na ten lvl przedni