Witam.
Skończyłem 3x taska na tarantule, 1x task na Carniphile i nie wiem czy mam robić je też 3x, bo są naprawde nudne :P Gdzie polecalibyscie expić ?
Pallek, 32lvl, 77 dist (z pall armorem).
Wersja do druku
Witam.
Skończyłem 3x taska na tarantule, 1x task na Carniphile i nie wiem czy mam robić je też 3x, bo są naprawde nudne :P Gdzie polecalibyscie expić ?
Pallek, 32lvl, 77 dist (z pall armorem).
Carniphile warto zrobic na tym nowym respie w port hope bo exp nie jest zly a mozna lootnac marchewke a ona cos ze 100k.
Zrob tez mamuty a potem mozesz robic malpy zeby nazbierac boss pointow i wydac na cos lepszego na 50 lvlu.
rob pokolei jak leci taski, najoplacalniejsze to wlasnie mamuty carniphile tarantule
potem mozesz np małpy, krokodyle zrobic i nabijac boss punkty a potem po 50lvl sobie troche dorobić na bosskach
RÓB BO WARTO!
Nie warto odpuszczać tasków, szczególnie w przedziale 6-49, bo są naprawdę opłacalne. Sam zrobiłem tak 2x croco, 3x tarki, 3x mamuty, 3x małpy, 3x terramite, 1x croco :d tylko, że ekiem i na brak gotówki nie narzekam do dziś. Carniphile dla RP bardzo dobre, a z bossa leci marchewa i mandrake ;)