Witam, dostalem z tydzien temu hacka, nie mam nic na 183 ms, i myslalem czyby nie zaczac expic 8 edem z 50 m lvl, ale tez myslalem o nowym servie, co byscie polecili czy zaczac od 0 tym edem czy np zaczac gdzies indziej?:D
Wersja do druku
Witam, dostalem z tydzien temu hacka, nie mam nic na 183 ms, i myslalem czyby nie zaczac expic 8 edem z 50 m lvl, ale tez myslalem o nowym servie, co byscie polecili czy zaczac od 0 tym edem czy np zaczac gdzies indziej?:D
ja na twoim miejscu kupłbym 100-200-500k (zależy ile hajsu chcesz wydać), kupiłbym eq i manasy i grał dalej tym sorcem
Niee, nie mam juz funduszy i dosc wydawania w ta gre bez sensu, chce od 0 zaczac i mam tak 50 ek, 96,89 , rp 61, 106,90, i eda 8, 50 m lvl
Bez sensu znowu się męczyć i bić powolnie te lvle od zera ? spróbuj załatwić sobie trochę kasy na gpki i oraj dalej mskiem ;p
masz dobre chary gdzie nic nie stoi na przeszkodzie żeby grać znowu, a ty się pytasz czy zmieniać serwer i grać od zera. Po cholere?
Taki MS, a Ty chcesz go odstawić w zapomnienie :( ja bym grał dalej nim, załatwił jakoś gp.
A odpowiedź na Twoje pytanie to lepiej ten ED niż od nowa gdzieś ;)
ok skoro móicie o ms, to gdzie nim zarobic mam 1kk eq byle jakie i mam 750k na czym zrobic?
to jak w końcu jest?
a hajs takim msem zrobisz prawie wszędzie. nie gram od okolic 8.6 więc nie podam ci konkretnych miejscówek, ale na pewno jest masa potworów na których jesteś w stanie robić profit. pewnie kosztem małego xp/h, ale po kilku dniach powinieneś wrócić do sił.
cc z tego co widzę na allegro chodzi po około 35 groszy, więc pls, dyszkę od biedy chyba możesz poświęcić na te ~300k. skoro cię stać było na pacca to taki wydatek nie powinien być problemem.
deeper banuta z taskami, goroma ss, quary, ew hellspawny solo albo z blokerem, tam zawsze solidny profit i dobry exp
Zacznij tym MS'em a jeśli tak bardzo chcesz od 0 trzaskać to graj RP.
inq idz;]