Musze byc online i bic mad maga/raging maga razem z kims zebym mogl dostac nagrody za niego czy wystarczy ze sie zaloguje w ogole go nie atakujac ale zabijajac odpowiednia ilosc yelo/ zeskrobujac mouldy ze scian a bede mial nagrode?
Wersja do druku
Musze byc online i bic mad maga/raging maga razem z kims zebym mogl dostac nagrody za niego czy wystarczy ze sie zaloguje w ogole go nie atakujac ale zabijajac odpowiednia ilosc yelo/ zeskrobujac mouldy ze scian a bede mial nagrode?
?
Nadal musisz zabić mad maga/raging maga
no tak ale chodzi mi o to czy jak zabije 250 yelo(tyle jest potrzebne zebym mogl bic maga - nie wiem jak to dziala) i dam loga a ktos inny zabije maga to czy bede mogl ze skrzynki wziac nagrode/bic nowego bossa czy przepadnie?
Przepada, Ty musisz go zabić.
Nie musi zabić. Musisz zadać jakiś hit. Wtedy loot się jakoś dzieli na kilka osób. Wielkość łupu jest zależna od ilości zadanych dmg. Sam nie wiem jak loota przydziela. Jest to sprawdzone przeze mnie, tzn aby dostać część loota z bossa musisz zadać hita.
Jakby nie patrzeć, najlepiej zabić żeby mieć loota, bo lekkie walnięcie mało da :)
Pozdrawiam