Szukam jakiegoś YouTubera pokroju Matemaksa z porządnie opracowany materiałem na studia typu całki, macierze, granice itd. Z tym, że nie potrzebuję linków do googli, a sprawdzonych PRZEZ WAS ludzi, którzy wiedzą co robią i robią to dobrze.
Wersja do druku
Szukam jakiegoś YouTubera pokroju Matemaksa z porządnie opracowany materiałem na studia typu całki, macierze, granice itd. Z tym, że nie potrzebuję linków do googli, a sprawdzonych PRZEZ WAS ludzi, którzy wiedzą co robią i robią to dobrze.
eTrapez często się przewija.
eTrapez kosior, polecam
O kutwa, po 39zł za każdy dział. Gdyby to było 50-100zł za wszystko to jeszcze bym zapłacił. No, ale może znajdzie się jakaś "promocja do kupienia". Dzięki.
Kupić etrapez? A może przejść się do pobliskiego akademika? Kappa Edit: z pendrivem oczywiście!
2013 rok a oni chcą kupować e-trapez.
KhanAcademy, wykłady z MIT (tylko to jest mniej skondensowane i może nie być wszystkiego co potrzebujesz). To tylko dwa miejsca z brzegu które przychodzą mi do głowy i które osobiście "sprawdziłem", jest do tego milion innych kanałów na których masz wszystko super tłumaczone (po angielsku oczywiście, ale przecież żyjemy w XXI wieku).
No jednak do zrozumienia matmy wolałbym uczyć się po polsku mimo ogarniętego angielskiego. Nie utrudniajmy sobie życia ;).
Etrapez wystarczy Ci w 100% chyba, że jesteś na jakimś kierunku matematycznym lub na polibudzie xD
Poszlo priv
Tu chodzi o ułatwienie sobie życia, osobiście nie podobają mi się polskie kanały, które mają czegoś uczyć, często są drętwo prowadzone i zawierają sporo błędów (uczą jak napierdalać całki i granice, dają gotowe sposoby, ale nie wspominają o tym DLACZEGO należy coś robić tak, a nie inaczej. To że w taki sposób otrzymujemy dobry wynik nie jest w matematyce żadnym argumentem, chyba, że masz matematykę na kierunku typu zarządzanie czy inne takie).
Materiały z KhanAcademy mają w większości polskie napisy (osobiście przetłumaczyłem kilkanaście filmików, głównie z analizy właśnie). Skoro masz ogarnięty angielski to nie wiem czego się boisz, poznasz przy okazji trochę nowego słownictwa i ogarniesz lepiej rozumienie ze słuchu. Twój wybór, ale na prawdę zachęcam chociaż do spróbowania.
Xijeg, w sumie przekonałeś mnie, na pewno tego spróbuję. Wszystkim dzięki ;)!
Cytuj:
W ciągu ostatnich 24 godzin wystawiłeś za dużo reputacji, spróbuj jeszcze raz później.
Xijeg gdzie mogę dorwac te filmiki z twoim tłumaczeniem :D?