-
Taski Palladyn
Witam.
Posiadam pallka 28lvl, 70+ dista. Zrobiłem już 2x task na tarantule. Co mam robić teraz ? I czy jest możliwość drugi raz ubić Hide (bossa tarantul) ?
Biegam z royal spearami, nie wiem czy jest to najlepsze wyjście. Proszę o jakas mala pomoc ;)
Pozdrawiam.
-
Tak jest możliwość. Po każdym tasku możesz zabić bossa danych potworów. Jak zbierzesz komplet punktów na dany przedział levelowy to po zakończonym tasku dostajesz tzw Boss Pointy, które wymieniasz na możliwość walki z danym bossem z przedziału levelowego.
Croco -> Tarki -> Mamuty/Carniphile -> Crystal Spidery -> Bonebeasty -> Gsy -> Lizardy -> do wyboru
Tych nie musisz robić, ale warto moim zdaniem.
@EDIT/ DOWN
zapomniałem o kapustach
-
Tak, możesz ubić bossa.
Każdego taska możesz zrobić 3x.
Royal speary, na razie najlepsza broń.
Zrób jeszcze 3x taska na carniphile (tiquanda laboratory)
-
Zaczalem taska na Carniphile, odwiedzilem laboratory, i powiem szczerze ze zjadłem wszystkie poty w ogromnym tempie :P Chyba jednak jeszcze troche za wcześnie, zdołałem ubić ok. 50. Zaczalem 3 raz taska na tarantule, wbije 30 lvl i może wtedy skocze jeszcze raz na carni.
Dzięki za pomoc ;)
-
I w międzyczasie wbijaj skilla na offline, pójdzie gładko :P
Polecam Ci croco, nie wbijesz dużo lvla, ale szybko pójdzie w zależności od świata, a nabijesz punkty w łatwy sposób i powalczysz z bossem :P