Właśnie zaliczyłem Fallouta, F2, F3 i F New Vegas i myślę co teraz. F Tactics już przechodziłem kilka razy i nie mam chyba na niego ochoty. Polecicie jakąś grę podobną do serii Fallout?
Wersja do druku
Właśnie zaliczyłem Fallouta, F2, F3 i F New Vegas i myślę co teraz. F Tactics już przechodziłem kilka razy i nie mam chyba na niego ochoty. Polecicie jakąś grę podobną do serii Fallout?
W jakim sensie podobną? Ja po ogarnięciu falloutów znalazłem sobie stalkera serie, też może ci przypadnie do gustu.
metro 20xx ma chyba ta sama tematyke
Proponuje Stalkera wszystkie czesci. Sam wlasnie przechodze bo Fallouta zakonczylem.
DLC do new vegas i 3 zrobiles? Sa naprawde dobre ;d
Arcanum i koniec kropka.
stalker, metro, borderlands
Grałem tylko w jedną część Fallouta, więc mogę nie być obiektywny, ale polecam starutką grę Gorky 17, nie mam jednak pojęcia czy pójdzie na nowszych Windowsach.
Stalker przyznam szczerze, wciągnął mnie niesamowicie. Gorąco polecam wszystkie części, przechodziłem je po kilka razy.
Jeśli może to być gra online, polecam też FOnline: Reloaded. Jest to Fallout 1 i 2 połączony i przerobiony na gre online.
@up
Gorky 17 fajna gierka, zgadzam się :)
DLC do F3 i NV są jakoś 2x lepsze od podstawek, które są raczej średniawe.
Nie ma nic wspólnego z Falloutami, ale gra rzeczywiście niezła, no i super klasyk na dodatek.
@
Na pewno sprawdź wszystkie Stalkery (zacznij chronologicznie - Czyste Niebo, potem Cień Czarnobyla, a na koniec Zew Prypeci), Metro zarówno 2033 jak i Last Light.