-
2 Postacie, 2 Cele
Witam, posiadam MS 181, 84 m lvl z eq, 3.2kk w banku ioraz rp 61 106 dist bez eq (mozliwe ze kupie) i moje pytanie brzmi czy oplaca mi sie grac tymi dwoma porfesjami, gdzie nimi zarabiac, bo tez np chcialbym 19 lvli wbic w miare szybko = PG, a rp np zarobic czy cos :P chodzi o to zeby wyexpic szybko MS do 200+ i potem zwolnic z lvlem i wtedy rp bic troche lvl, tak ze pytanie generalne jest gdzie expic rp, z zarobkiem, co bic msem zeby ogromne PG bylo :)
z góry dzieks
-
a nie masz jakiegoś noob ek chara? :P
-
Hmm, no wlasnie ten rp jest 61 lvl 106/89 i ek 43, 96/90 axe. :)
-
-
Czeakm na odp na pytanie :P
-
Takim rp z wlasnego doswiadczenia wiem, ze culty na yalahar z enchantami jest mega opcja :d Parne pola mi sie fajnie bilo od momentu jak mialem drill bolty. frosty z drill boltami fajna opcja na exp, ale na profity bym szczegolnie nie liczyl, moze zero, albo ja farta nie mialem ;d Jak zrobisz frontiera, childrena to latasz po corruption holes, ale to tak od 90-100 z crystalline arrowsami + myco bowem, zajebisty profit na chosenach :p A na tym 61 rp procz cultow to ja bym taski robil bo potem same problemy i nuda bic ciagle hydry, medusy albo serpenty ;d
-
@UP thx, czekam jeszcze na odp co do msa, a hydry to ja bede tylko i chooseny tym rp caskal na wyzszym lvlu :P
-
Ms, to teraz souletery i banuta, ostatecznie deeplingi :)) Albo może jeszcze ul z blokerem.
-
soule najlepsze, na exp2 i premium 190msem robie prawie 2mln/h z profitem