dam rade zrobic mortal comba 75 ed z 142 ek?
Wersja do druku
dam rade zrobic mortal comba 75 ed z 142 ek?
energy walle, wild growthy i na lajcie zrobicie.
brac jakies sd i ile? walic z jakiego exori ed'ekiem? stanąć w rogu na areny czy gdzie wykonuje to 1 raz
bierzesz z 30 wild growthów, 20 energy walli, najlepiej to jakbyś dobił 80 lvli na great mana potiony, ale tak też da rade jak knajt nie jest totalnym kretynem i umie się posłużyć exetą res
bijesz tylko z sd żeby jak najszybciej rozłupywać bossy bo spawnują się co 90 sekund
ja na 110 lvlu edem wziąłem 300 gmp i 300 sd, gmp mi prawie wszystkie poszły (robiłem z 120~ rp i musiałem go siohać i często się na mnie przerzucały to mi poszły prawie wszystkie manasy, ale jak ty masz knajta to masz exete res to nie będą cie lały, a sdków mi zostało z 50)
więc podsumowując weź z 300 sd, 30 wild growth 20 energy walli a na reszte capa zapakuj manasy, stoisz cały czas na manaszieldzie, możesz też wziąć w razie czego pare stone skinów i might ringów jakby się moby na ciebie przerzuciły.
stoisz o tak jak tu
https://i.imgur.com/BeH5zGf.jpg
ok dzięki jeśli knight nie bedzie miał czasu na questa to 80 dobije, a dużo czasu jest zanim sie zrespia pierwsze bossy?
pierwsze bosy chyba, bo nie pamiętam dokładnie respią się odrazu przy wejściu ale za ekranem to będziesz miał czas się ustawić
dzięki do zamknięcia:D