Witam
szukam jakiegoś fajnego mmo z botami w miare łatwymi do ogarnięcia.
Pograłbym w silkroada ale nie wiem jak tam teraz sytuacja wygląda.
Wersja do druku
Witam
szukam jakiegoś fajnego mmo z botami w miare łatwymi do ogarnięcia.
Pograłbym w silkroada ale nie wiem jak tam teraz sytuacja wygląda.
Po co grac w mmo z botami ? Nie czaje, jak chcesz grac z botami to chyba cokolwiek bedzie dobre
bo nie mam czasu żeby grać manualnie? a chciałbym czasem jak mam chwile wolnego czasu to wejść i pograć na wyexpionej postaci z dobrym cashem?
no i zawsze coś grosza z tego wpadnie
boty latwe do ogarniecia sa w grze world of warcraft, lecz sa platne. innymi opcjami sa evo, metin 2, lineage 2 oraz tibia.
w wowa w życiu nie grałem, więc trochę trudno byłoby ogarnąć gre i boty jednocześnie. w lineage grałem na privatach i strasznie mnie irytowała prędkość ruchu postaci, metin to chyba prawie to samo, nie?
a w silkroadzie da się coś zarobić? bo grę lubię, ale jakbym miał bocić tylko po to żeby wbić 120lvl to trochę bez sensu, bo nawet za prąd się nie zwróci, i za silki
nie zarobisz nic ceny zlota sa smieszne jeszcze co pare lev za free od npc sa sety z sealami
bocenie w wowie, mocne XDDD, praktycznie każde mmo w którym jest możliwy bot - jest taki, a metin to kopalnia złotówek i botów od zajebania, polecam, w dodatku dla mnie przyjemna gierka gdyby nie community, niby to czysty grind na chujowej grafice, ale nie wiem, zawsze lubiałem grać w metka, tylko no mówie, nie ma za bardzo z kim, bo same nie dorowozje w to grają. Za dobrych czasów jakieś 3-4lata temu wyciągałem po 400zł z metka na miesiąc, a też się nie przykładałem jakoś, teraz pewnie gorzej już z tym, bo ekonomia się zjebała, ale myśle, że wciąż można bardzo ładnie zarabiać, pozatym jest jeszcze diablo, teraz dlc dochodzi to znowu będzię co sprzedawać, na diablosie ludzie zarabiali grubie tysie na początku, nie wiem jak teraz.
nie boć, pograj w neverwintera for fun
gry na ktorch mozna zarobic jakis hajs to moim zdaniem Tibia,Metin2 i WoW. Moj brat miesiac temu sprzedał konto + wszystkie itemy w metku za 1500zł.