Niestety ze studiami nie wyszlo, 2 dni temu dostalem info, ze z powodu malej ilosci chetnych nie otwieraja kierunku XD. A status osoby uczacej by sie przydal, znacie jakies szkoly w Krakowie do których bym sie mogl teraz zapisac? Najlepiej bezplatne
Wersja do druku
Niestety ze studiami nie wyszlo, 2 dni temu dostalem info, ze z powodu malej ilosci chetnych nie otwieraja kierunku XD. A status osoby uczacej by sie przydal, znacie jakies szkoly w Krakowie do których bym sie mogl teraz zapisac? Najlepiej bezplatne
Cosinusy, Tebedukacja i inne tego typu twory w okolicach rynku
mam zamiar isc d tej szkoły, na terapeute ds.uzaleznien, oplata to 119zł za miech
http://krakow.zak.edu.pl/category/of...ne-jednoroczne
czy w tej szkole dostane legitke? i jaka?
i skad wziac
– zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do podjęcia nauki
juz wiem wszystko oprocz tego jaka legitke dostane, wiec jak ktos wie to prosze o odp
Ja wiem.
GODZINY OTWARCIA SEKRETARIATU
Pn.-Pt. 9.00-17.00
Sb. 8.00-13.00
Dane teleadresowe
ul. Batorego 25 31-135 Kraków
[email protected]
12 292-62-94
12 633-27-68
GG: 42437557
Zapytaj.
Jestem w żaku. Dostaniesz legitke 37%, taką jak w zwykłym liceum. Skierowanie na badania lekarskie powinieneś dostać w sekretariacie. Z tym kierunkiem to serio? Ćpiesz jeszcze?
Aaa i dostajesz jeszcze specjalną kartę dzięki której masz od 5 do 30% zniżki w kilku miejsach. Międzyinnymi jakiś skateshop, biuro podróży, jakieś puby, restauracje itd.
foty do indeksu, legitke powinieneś dostać. Jestem w medycznej szkole policealnej na kierunku ratownik medyczny i mam legitke. Taka sama jak w LO. Masz status osoby uczącej się (przynajmniej mój kumpel, co nie ma ojca bierze rente na podstawie właśnie, ze się uczy)
@edit swoja droga jest tu jakiś ratownik medyczny?
Zapisujesz sie do szkoly tylko po znizki, czy poprostu chcesz cos skonczyc?
@Halunek, typ ktorego zapamietalem z cpania i pytania sie o cpanie na torgu startuje na terapeute ds. uzaleznien.. ironia losu?;d
wsumie zapisałem sie po znizki ale alimenty tez sie przydadza, zreszta wybrałem ciekawy kierunek
pytalem sie babki o legitke powiedziała, ze nie dostane(chodze na jednoroczny kierunek) i dostałem jakas karte sluchacza
musze doniesc badania tylko. po chuj im te zdjecia w koncu byly
chodzac do takiej szkoly mam status osoby uczacej sie? bo latwiej robote znaleźć
@up widziałeś mój post wyżej -.^
Z ciekawości w poniedziałek spytam się znajomych co są na 1 rocznym kierunku czy maja legitke