witam jak wiemy jest tu temat o najlepszych pickach na mida. chcialbym zeby kazdy zaglosowal na swojego faworyta.
Max opcji jest 18 na ankiete, kilku nie umiescilem. Fajnie jak byscie jeszcze uzasadniali wasz wybor, pozdro
Wersja do druku
witam jak wiemy jest tu temat o najlepszych pickach na mida. chcialbym zeby kazdy zaglosowal na swojego faworyta.
Max opcji jest 18 na ankiete, kilku nie umiescilem. Fajnie jak byscie jeszcze uzasadniali wasz wybor, pozdro
orianna
moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak najlepszy mider, ale głos oddałem na syndre ;d
Trochę smutno, nie ma Kayle i Viktora, moich ulubionych ;d
kassadong zajebie ci kombo za 70%hp i kiedy ty myslisz ze to juz wszystko on sadystycznie porusza sie w twoja strone niczym demony z horrorów, po to by dokonczyc swoje dzielo
Przecież nie trzeba ankiety, żeby wiedzieć, że to mordekaiser, nie wiem w ogóle co robią głosy przy innych postaciach -_-
Wiadomo ze akali
Gorzej jak grasz na tf'a, a on zrobi 2 dorany i negatrona, wtedy juz przegrywasz
Zed omper.
Enemy ma skillshot ulti? Who cares.
nie wiem co konkretnie rozumiesz pod hasłem "najlepszy mider" - najlepszy na 1v1 na midzie, najlepszy do roamowania, kerowania gier, teamfightów, splitpushowania?
generalnie oddałem głos na gragasa, bo jest wg mnie najbardziej zbalansowany biorąc pod uwagę te wszystkie aspekty które linijkę wyżej napisałem: ma dobry waveclear, mocno pushuje z w, sustain ma, burst ma, roamuje też dobrze (e ma 5 s cd z blue?), jedyne jego wady to zasięg aa i to, że wszystkie jego umiejętności do robienia dmg to skillshoty
Ahri lub Brand, podobny play style na moim lvlu przynajmniej, bardzo mi odpowiada i pozwala krzywdzić niekoniecznie zadając olbrzymie obrażenia
zed bardzo strong, w sumie kassadin tez
a i zapomnialem o fizzie, ale ta postac jest poza skala
Fizz to jest postać której nienawidzę, prawie zawsze przegrywam linię przeciw niemu ;d
fizza to wielki zbrodniarz wojenny, czy 0/20 czy 20/0 to zawsze cie polamie w pol ale zasada jest jedna musi byc w enemy, bo jak jest w twoim team to bez znaczenia ile famry i tak dmg nie ma