Siema, potrzebuje antywirusa który jest dobry i nie obciaza kompa jakos strasznie, ktos jakis poleca?
thx in advance.
Wersja do druku
Siema, potrzebuje antywirusa który jest dobry i nie obciaza kompa jakos strasznie, ktos jakis poleca?
thx in advance.
Myślenie. Jeśli zdarzy ci się potrzebować podejrzanego pliku to zawsze jest virustotal i ewentualne sandboxy czy wirtualne maszyny. W ten sposób na codzień nie masz żadnego dodatkowego obciążenia ani komputera ani łącza, a jesteś niemalże całkowicie bezpieczny. Jedynym problemem może być ewentualne przejęcie zaufanej strony, jednak szansa na to, że akurat gdy będziesz coś z niej pobierać będą tam prezenty jest wystarczająco niewielka. W win8 ewentualnie masz trudny do wyłączenia defender, w 7 było chyba łatwiej.
AVG Free Edition 2013, polecam, Super Predator.
To jest wirus. A nie antywirus. W ogóle polityka AVG, jest żałosna. Wpierniczają te toolbary, do dużej ilości softu. Potem nie idzie tego wywalić. Do tego czasem jest problem z usunięciem samego AVG. Syf.
Najlepszym antywirusem jest ogarnięcie. A tak poza tym to Comodo, Nod32 (ostatnio popsuli firewallem, który wszystko blokuje), MSE. Ja nie znoszę firewalli, ale jak ktoś to dobrze skonfiguruje to ma potencjał.
A ja piszę z ubuntu i nie boję się wirusów.
Eset nod + klucze z neta.
AVG Seciurity Internet lub AVG Free Edition 2013 :) działa bez zarzutu, nie zamula komputera :)
Po co odświeżasz z błędną odpowiedzią? AVG jest żałosny, instalują jakieś toolbary, są problemy z usunięciem. Strasznie ingerują. NIE polecam.
@top
Comodo albo NOD.
Do zamknięcia.
@edit
Dowód :D
http://torg.pl/showthread.php?437931-strona-startowa
To, że nie wie, że to trzeba odinstalować i nie wie jak to zrobić, to nic nie znaczy. I nie Ty decydujesz czy jakiś temat jest do zamknięcia, otwarcia, zlagowania czy inne rzeczy. Dla mnie i tak AVG póki co najlepszy anty wirusów, i nie mam nigdy z nim problemów.
Załącznik 299028
Hohohohoho widzę ostro. 13 latek aka obejrzał film ja jutjub 'Jazda bardziej bokiem' i już wielki Musk się zrobił, i Pan poważne tematy antywirusowe, ostro ;o.