Mordeczki gdzie teraz można defy robić? Thais i Darashie mam rozkminioną, Yalahar i LB są dla mnie najważniejsze w tej chwili :)
pozdro
Wersja do druku
Mordeczki gdzie teraz można defy robić? Thais i Darashie mam rozkminioną, Yalahar i LB są dla mnie najważniejsze w tej chwili :)
pozdro
Yalahar to jak masz bardzo dużo osób możesz defować na skale smoka Tamoril, na murze w bardzo wielu miejscach.
smok wiem, tak samo na handlowej yalaharu ale potrzeba mi czegoś, gdzie stykną 3 - 4 osoby
Pod cmentarzem jest pewne miejsce, tam na Banshee itd, gdzie jest wgłębienie do ściany na 4 kratki w góre, potem 2~ w lewo, i wychodzi taka odwrócona litera L, i tam 2~ osoby mogą być bezpieczne (mogą paść tylko od Avalanche), i ta 1 to by miała 6~ osób w linii prostej, czyli musiałby być tam ED, albo ms z Uhami.
Jeszcze jakieś? schody odpadają, ostatnio sie zdefowałem tak, niby mnie bic nie mogli ale summonneli FE i tym elementalem mnie bili.
na murze na magicznej.
Lewe ghoule na cemetery, problem w tym ze dziura zasypuje sie w 5 minut od odkopania i trzeba sobie wszystko dobrze wyliczyc. Stajecie sobie na dziurze i tyle ^^
A drugi jest tutaj:
http://tibia.wikia.com/wiki/Top_of_t..._Quest/Spoiler
W tym momencie w ktorym trzeba przekopac sie pickiem trzeba przestac robic questa (jak wezmiesz skrzynke z pokoju na gorze to pograne), osoba ze skullem wbiega do srodka a reszta blokuje pickhole
Jak teraz robi sie defy? jak jest opcja sfapowania
Na LB :
-culty
-magic shop?
Yalahar :
-na prawo od magnicznej bramy na murze
-na murze od tej bramy south-west
-na wiele osob to na serpencie