Siema
Mam pytanie, czy do final roomu muszę wchodzić sam (żeby zabić tego bosa)? Sam jeszcze nie daję mu rady... Czy może tam wejść ze mną osoba która już ukończyła ten quest czy może być to ktoś kto jeszcze go nie zrobił?
PZdr
Wersja do druku
Siema
Mam pytanie, czy do final roomu muszę wchodzić sam (żeby zabić tego bosa)? Sam jeszcze nie daję mu rady... Czy może tam wejść ze mną osoba która już ukończyła ten quest czy może być to ktoś kto jeszcze go nie zrobił?
PZdr
podłączam sie do pytania. A dodatkowo 41ek 82/75 dam rade bossowi?
do rooma może wejść i 10 osób, ale nie jestem pewien, czy ci co zrobili questa też mogą (obstawiałbym, że tak)
boss imo łatwy, dużo miejsca do biegania, tylko trzeba full hp trzymać, bo z bb może wejść combo
kiną brać fs/fire axe i spam spelli i siądzie
Ja wczoraj byłem moim kiną (56 lvl 78/76) i nie dałem rady. Tzn po dość długiej zabawie doszedł do zóltego hp i ciągle się leczył i do reda nawet nie zszedł a mi zjadło już 10 manasów i 10 shp... Lizaczek a na jakim servie grasz?
Mogą wejść Ci, którzy questa rozpoczęli, ale nie wzięli nagród.
Chyba masz na tym swoim kiepie 5 mlvl, co?
Rzuc sobie fire bombe (lub jak masz 6 mlvl) to fire walla i najlepiej uzywajac jeszcze broni z ognia bij, a jak zacznie sie zbyt szybko leczyc to lataj z nim po fieldach. Sam nigdy nie probowalem tego sposobu, ale powinno sie udac bez problemu.
No niby nie ale serce zabolało. Dlatego szukam kogoś kto by ze mną poszedł ;p. Jeżeli ktoś z Harmonii, zapraszam!!
To chyba normalne takim knightem. Idź sobie ubij frosta czy dl-a i też Ci trochę zejdzie tych potów.
Wez sobie jakiegos siohera do pomocy. Zluruj bossa pod drzwi, pusc fire field/fire bomb tak zeby bb cie nie bily i stań W DRZWIACH, nie przechodz dalej tylko je otworz i stoj tam ;)
Wiecej potow, 2h bron i napierdalasz. ot cala filozofia. Ew. jak nie dajesz rady to poczekaj, wbij pare lvli pojdz znowu. Raczej te 1cc za blue legi nie podwoi twojego konta w banku, wiec po co tak sie spieszyc ? ;d
Może wejść każdy, nawet bez rozpoczętego / zakończonego questu. Dosłownie każda osoba 40+ może tam wejść, jest tam normalna bramka lvlowa. Bossa może bić i 30 osób. JAKO PIERWSZA musi wejść osoba, która nie ma wykonanego questy, wtedy boss się zrespi i moga koledzy dojść do ciebie. Jeśli ty wyjdziesz to boss zniknie. Mogą pomóc ci go bić, ważne żebyś użył amuletu na dedzie, wtedy dead zniknie i idziesz po nagrode
Poszedłem na 40lv knightem z siocherem który juz zrobił questa i wziął nagrody i spokojnie daliśmy rade chociaż red hp czasem miałem
EDIT koelga up wszystko ładnie wyjaśnił, musisz wejść pierwszy i mieć amulet