od dziś nie mogę zalogować do tibii, ciągle widze 'your character list is being loading. please wait'.
działa tylko i wyłącznie tibiacast. ANY IDEAS?
Wersja do druku
od dziś nie mogę zalogować do tibii, ciągle widze 'your character list is being loading. please wait'.
działa tylko i wyłącznie tibiacast. ANY IDEAS?
teraz wogole nie mozna sie zalogowac. 270~ online
@dziecko z dolu
napisalem to przed ta info co podales, chyba widzisz ze pisalem jak JESZCZE bylo 270 online.
Na tibia.com pisze...
Sep 25 2013 - Due to some important technical maintenance work, we need to take all game worlds offline shortly. At the moment, we expect the downtime to take about an hour. We will let you know if it turns out to take longer than expected.
jakie to czytanie jest trudne : (
żal mi takich dzieci, którzy napierdzielają tę grę a jak coś nie działa to wielki płacz ojezucojazrobie!@12!@!1121@!@
nauczcie się czasami użyć mózgu - po coś go macie !
A co do autora tematu - również jest info na tibia.comCytuj:
Sep 25 2013 -
Due to some important technical maintenance work, we need to take all game worlds offline shortly. At the moment, we expect the downtime to take about an hour. We will let you know if it turns out to take longer than expected.
Cytuj:
Sep 25 2013 -
Some players are currently experiencing login problems. We are already looking into this matter. Thank you for your patience.
ok, jestem dzieciakiem, który nie umie czytać, ale napisze Ci tak. podczas pojawienia się mojego problemu nie było tego newsa na tibia.com także odbij od mojej osoby
zalogować się już mogłem o wczoraj 22, ale kurwa znowu mam problem z pingiem (7.6 czy inne otsiki - spoko, działają), ale na rl mam non stop czerwoną kropke, czasem pomarańczową w czasie kiedy inni normalnie expią. paru znajomych pisało mi, że to z strony cipsoftu, ale szczerze wątpie (a przy okazji mam nadzieje). wut?
Ciągle aktywne jest tymczasowe rozwiązanie problemu ataków, które może u niektórych osób pogarszać parametry połączenia, jednak jest w stanie zapobiegać masowym utraton połączenia