-
190ms
siema, potrzebuje jakiejś pomocy z expieniem/profitowaniem na 190msie
ogólnie jest tak, że mam hajs, ale płyne z nim ostatnio, bo się przyjebałem do goromy z sd i ciężko wynieść profit (może mam pecha, nie wiem), a soule (moje kochane soule, ahh) od paru dni są non stop zajęte/zabotowane i teraz pytanko GDZIE robić podobny exp + profit? lizard city ciężko wejść, hff inq torche nie umiem biegać, any ideas?
-
Quary sunken beda dobra opcja zawsze mialem tam dobre profity i przyzwoity exp.
-
A moze quary na calassie z thunderkow? :d tam tego znacznie wiecej, moze byc fajnie ;d
-
Najlepiej byłoby się nauczyć na tych hff/spectre. A tak to zostają chyba, jak wyżej pisano Quary - z tym, że tam strasznie nudno na takim lvlu już.
-
nie no panowie quary odpadają, taskowałem to na 100lvlu i już się nudziłem XD
-
Moze sproboj tą gorome bić exori gran visow/gran vis luxow/vis hurow zamiast sd? Jadąc na smp waste wychodzi troche mniejsze niż na sd + rośnie Ci mlvl, spróbuj : )
No i tak jak kolega stwierdził, najlepiej żebyś ogarnął te hffy, nie wiem co tu jest do ogarniania w ogóle. Wystarczy energy ring, firewalkery, bierzesz 4-5 hff i ava/gmp, unikając ich beama, nie wave'a. Na spectry Ci nie każe iść, bo tam trzeba te łapki zjeżdzać do reda, żeby nie przeszkadzały.