Siemano, mam pytanie. Mam softy i 420k. Nie wiem czy warto je sprzedac i kupic PACC czy nie. Doradzcie cos :D
Wersja do druku
Siemano, mam pytanie. Mam softy i 420k. Nie wiem czy warto je sprzedac i kupic PACC czy nie. Doradzcie cos :D
zalezy kim grasz i jaki masz lvl.
ogolnie majac pacc szybciej zarobisz na nowe softy.
70 knight, dobre eq i skille
Pewnie, ze pacca ;p na paccu w 30dni skilujesz w KAZDA NOC (z dobrych skili zrobisz zajebiste) a do tego wbijesz 5x wiecej lvli i 10x wiecej kasy w takim samym czasie jaki bys poswiecil na faccu na zbieranie na pacca:)
ja wbilem 240moim rp i prawie nigdy softow na nogach nie mialem, knight to troche inna sprawa, ale mimo wszystko nie rozumiem co ludzie widza w tych butkach
To, że kina nie musi uciekać ciągle, na wyższych poziomach się wbija i zabija. Ale ja i tak wolę boh + life ring
Lepiej kup pacc, na 80 lvl-u masz poi. Osobiście uważam że lepiej biegać w bohach na pacc niż w softach na facc.
Dla knajta softy sa bardzo przydatne i widac ta roznice w manie, ale na low levelu nie sa Ci az tak potrzebne, a napewno nie bardziej niz pacc. Softy sprzedaj, kup pacc, rob poi no i zwrocilo Ci sie. Bez softow przeciez tez poexpisz.
Jak chcesz mieć softy i pacca to kup go za 20 zł.
Kup pacc -> zrób poi -> masz softy i pacca.
Softy zależy na humanach dobrze w nich latać kina bo nie schodzi tyle mp, a same softy na 50-60 lvl z skilami zajebistymi starcza spokojnie, chyba że na większą grupe nie mp jakiegoś użyje. Ja bym je sprzedałm jak mówili wszyscy kupił sobie pacc, lvl 80 wbijesz szybko i poi zrobisz zapłacisz jakiąś kase za czyszczenie i masz profit z tego jeszcze.