Prawdopodobnie nie zdam jednego egzaminu poprawkowego i będę walczył o komis. Co mogę wpisać w uzasadnieniu, żeby zwiększyć prawdopodobieństwo przyznania?
Wersja do druku
Prawdopodobnie nie zdam jednego egzaminu poprawkowego i będę walczył o komis. Co mogę wpisać w uzasadnieniu, żeby zwiększyć prawdopodobieństwo przyznania?
sytuacja rodzinna, przewlekła choroba, okresowy zanik jąder, problemy z dojazdem na uczelnię (i przez to nie mogłeś uczestniczyć w zajęciach/wykładach)...
więcej pomysłów nie mam, jak mi wpadną do głowy to edytnę
A to nie jest tak, że komis z 1 przedmiotu jest automatycznie Ci udzielaniu, przy 2 trzeba napisać podanie z byle jakim powodem, bo i tak zawsze przechodzi, a dopiero przy większej ilości poprawek komisowych trzeba mieć dobry powód?
Cokolwiek, i tak tego nie sprawdzą. Napisz, że miałeś problemy osobiste typu depresja i nie potrafiłeś się czegokolwiek nauczyć mimo szczerych chęci i prób.
tez bym w szedl w depresje, bo to jest smutne bardzo mozliwe a do tego jezeli nawet zmyslisz to nie tak niedoje**** dla komisji jakbys wkrecal chorobe swoja lub kogos z rodziny