Nudzę się w te ostatnie dni wakacji, więc kupiłem sobie premmy i pomyślałem, że pogram chwilę moim pallem. Na czym mogę expić (waste nieważne, może być duże) 50 rp z full setem na jego poziom i skillami ~100/85, aby mieć jak najwięcej expa?
Wersja do druku
Nudzę się w te ostatnie dni wakacji, więc kupiłem sobie premmy i pomyślałem, że pogram chwilę moim pallem. Na czym mogę expić (waste nieważne, może być duże) 50 rp z full setem na jego poziom i skillami ~100/85, aby mieć jak najwięcej expa?
frosty od 55 z power boltami, a teraz mutated raty z taskami (akurat zrobisz ze 3 taski bo tyle max mozna)
ancienty na taskach pozniej frosty/dle, lizardy zao
Moze bog raidery+ mutated tigery w yala z compositem i strzalkami?;p
Polecam Cemetery Quarter na -1. Banshe, mutated baty i braindeathy.
Taski rób bonebeasty ancienty później lizardy/wyrmy od 70 masz kusze z poi i drile to na drill wormy możesz albo coś mocniejszego
Jak będą drill bolty to faktycznie możesz robale zacząć, ale dość ostrożnie. W końcu masz z 800hp na tym 70. Weź trochę firewalli i bomb. Do tego czasu może z enchantami bogi, szczury, ciężko mi powiedzieć, taki skill mam na 140 to gra wygląda trochę inaczej, zwłaszcza, że amunicji ci brakuje
onyx arrowsy composite bow i lecisz na dle darashia
od 55 power bolty i frosty
jak juz beda drill bolty to mozesz lizardy albo dalej frosty dl na zao np
a od 90 jak ogarniasz to c arrows i na grimy z fire wallami bombami
Na frostach z premium staminą mam koło 310k/h, da radę gdzieś wyciągnąć więcej? Bogi próbowałem, ale tam za dużo ludzi : /