Czy gra tu ktoś w to? Jakie są Wasze odczucia? Warto zaczynać, czy raczej niebardzo? Nie znalazłem tematu o tej grze, jeśli już istnieje to przepraszam i usunę mój.
Wersja do druku
Czy gra tu ktoś w to? Jakie są Wasze odczucia? Warto zaczynać, czy raczej niebardzo? Nie znalazłem tematu o tej grze, jeśli już istnieje to przepraszam i usunę mój.
Był temat, torgi grały. Gra po 30lvlu robi się strasznie nudna, chyba nikt nie wytrzymał dłużej niż 2 miesiące.
sciagalem pol dnia, pogralem 2 h i nie wlaczam od tego czasu. ZAJEBISCIE nudna gra, nie polecam.
prawda byl temat
gralismy w kilka(naście) osób z torga
w suumie po 30 lvl juz jest nudno, instancje ciężko zrobić bez ogarniętego teamu i nie ma co robic( miałem chyba max 47 lvl lancerem jakoś)
gra fajna na początku, ale potem niczym mnie nie przyciągneła, chociaż może jakbym miał zgraną ekipę o podobnych lvl'ach to grałoby się fajnie
A właśnie wczoraj chciałem robić temat czy ktoś w to jeszcze gra.
Z teamem bardzo fajnie można pograć, ale już po tym 30-40 poziomie gra (questy) głównie nastawione na teamplay, bo musisz zabijać dość mocne stworki, a samemu albo ciężko, albo robisz to 10 minut.
I nie wiem jak było, wtedy jak jeszcze graliśmy, to chyba był mniejszy max lvl, vbo teraz to jeszcze po 100 można grać, a wtedy chyba jakoś 60 czy 80 był max, ale not sure.
Osobiście polecam, ale tylko jak grasz z kimś. A wiadomo jak to z torgami, na początku graliśmy do tych 20, później połowa się wykruszyła, reszta wbiła 30/40 i też się wykruszyła.
podbijam temat
gra ktos w to? mam 32 archera i moze ktos chcialby pobic cos ze mna xD robie jakiestam questy ale czesto sa takie ze samemu ciezko :/
od nowa to pierdole xD
ja gram na
http://puu.sh/5Z2PK.png
i mam pytanko jak chce wsadzic jakies krysztaly w bron i tam jest ze jakas szansa na efekt poison III to o chuj tu chodzi? bo mam poison arrow to to by sie stackowalo czy jak? jakie w ogole najlepsze te krysztalki dla archera by byly :P
#ewelaj
tbw w sumie ze pve
PVE
nonono, dobrze sie bawisz xD
Może i ja wróce do gry.
Dhark - 59 lvl na Balderze, chyba slayer.
Późnym wieczorem powinienem się zalogować.
Fajnie się grało z torgami, ale po jakimś czasie zostałem tylko ja z Jachimkiem (który niedługo potem też się znudził) a inni się poddali i samemu się nie chciało grać :[
Ogólnie gra fajna (non-target jest kozackim trybem :D), ale jak zwykle ekipa musi być.
Sam się zastanawiam - dlaczego nasz temat w ogóle został usunięty? ; d
Pewnie przez bak aktywności i może ktoś napisał, żeby wywalić.
Też może być coś wrócił, mam tam jakieś postaci na Balderze, ale mogę od nowa grać.