-
Trening na Mad Sheep'ie
Witam!
Mam takie pytanie, mianowicie:
Dałbym rade trenować na Mad Sheep'ie używając Magic Sword'a na 35 poziomie doświadczenia? Czy po prostu bym ją ubił? Jak da się jakoś tak trenować (nawet jeżeli bym musiał kupić droższą broń od MS'a) to będę wdzięczny za pomoc, jeżeli już za późno na owieczkę - trudno.
Drugie pytanie, czy zamiast trenować na przywołanym Mad Sheep'ie lepiej kupić Premium Scroll'a i przez cały miesiąc trenować na offline treningu? (wiem, że jest 12 godzin staminy)?
Z góry dziękuje za odpowiedź!
-
chyba za późno na trening na mad sheepie, ale możesz sprawdzić
wg mnie lepszą opcją jest kupienie pacc'a i stawianie na off jednocześnie expiąc
-
Dasz radę, ale musiałbyś kupić emerald sworda.
-
Dzięki za odpowiedzi!
Merinksban, kupię i zobaczę ten Emerald Sword, jak nic z tego nie będzie to sprzedam i zrobię jak napisał Enay Palladynek - kupię premium scrolla i off trening z expieniem.
-
na 35 wątpię z jakąkolwiek bronią
co 5 lvli (albo co 4) dostaje się +1 do minimalnego ataku, czyli na 35 byś bił po 7, a nie po 1
-
Powyzej 20 lvla kazda bronia bedziesz zadawal kilka dmg na ture i owieczka padnie. Najlepiej skillowac na 10/11lvlu z mystic blade.
-
Cóż, trudno się mówi. Kupię Premium Scrolle i skille podskoczą. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
Temat można zamknąć, by nie było niepotrzebnego spamu.