Witam!
Mam do was takie pytanie czy znacie jakieś miejscówki na facc-u gdzie można zrobić tzw. defensa ? Typu coś na waspach AB.. Możecie coś polecić?
Wersja do druku
Witam!
Mam do was takie pytanie czy znacie jakieś miejscówki na facc-u gdzie można zrobić tzw. defensa ? Typu coś na waspach AB.. Możecie coś polecić?
W drodze na Demone na każdym lepszym zakręcie stajesz tak żeby Cię nie mogli pushnąć, ani obkrążyć i stoisz ;p.
W podziemiach ghostlandu w drodze na banshee quest jest ciekawe miejsce, na hellgate często biegną również. Dobrze jest ogarnąć sobie takie miejsca możliwe na całej mapie. Żeby po przegranej walce nie trzeba było biec przez cały faccland.
teraz z defensem trzeba się troszkę pomęczyć przez te jebane systemy pro-pvp. Opisz dokladniej do jakich celow Ci to potrzebne? Chowanie się ze skulem? trening? defensa mozna zrobic np. w thais w hotelu obok schodów
a jak ucieczka z wojny to dobrym rozwiązaniem jest molts :) Wbiegasz i znikasz. Pierwszy raz jak tam wszedłem to po tygodniu odnalazłem drogę powrotną ;P
deep fibula, thais south gate, thais 2 skocznie, ab hellgate wiecej czy wystarczy?
@up nie udzielaj się jak nie masz pojęcia w temacie ;|| miejscany które podałeś - wystarczą 2 osoby na party żeby przejść Twojego 'defenza'
ale gosciu wypisałem dey które istanialy przed wejsciem pro pvp systemu poktórym wm na realu to święto.
Btw typek nie napisał ze chce tego uzywac na realu, a moze gra na otsie? cos ten tego
jak spyta o najlepszą broń to też wypiszesz te, które kiedyś istniały? Napisał że gra na faccu i tyle - logiczne, że gra na rl.
Zresztą czego się spodziewać jak swoje rl fotki wrzucasz na avatara ;d
Do tematu - najlepiej samemu pochodzić po mapie i poszukać. Żeby nikt Cie nie przepchnął, ani nie "przeskoczył" to musisz mieć obok siebie np. schody, śmietnik, jakąś skrzynię - jakieś miejsce, w które da się wrzucić innego itema, ale nie da się na nie wejść - wtedy Cię nie przepchają, ani nie przeskoczą - jak już napisałem.
Napisał na faccu a moze chodzi o "facc area" czyli nie koniecznie ma facc bo nie zapominaj ze te 4 miasta to najwieksze pole do popisu jesli chodzi o ucieczke
A co do tematu polecam pobrać full mape tibi z zaznaczonymi defami i tak posprawdzać
Miedzy AB i Carlin
http://necroyogi.w.interia.pl/wejscie.jpg
A tu znajdziesz mapki wszystkich poziomow.
http://www.tibia-wiki.net/wiki/MOTLS