Witam mam pytanko gdzie zrobię największy profit 140+ ek ?
Killer caiman czy cormy w port hope.
Chyba, że polecicie coś lepszego ^^.
Wersja do druku
Witam mam pytanko gdzie zrobię największy profit 140+ ek ?
Killer caiman czy cormy w port hope.
Chyba, że polecicie coś lepszego ^^.
Chyba nigdzie większej kasy wyciągnąć niż na Corymach/Killer Caymanach, może spróbuj Mutated Humany z Ratami, czy Mutated Tigery.
Spróbuj jeszcze Banuta, ale nic pewnego ; p.
Na dragach kasa też spoko, ale boty biegają. Ale tak normalnie to caimany.
w dzisiejszych czasach to polecam przedewszystkim wbijac lvl - wbijesz 2-3razy szybciej lvl a potem na wiekszym lvlu masz kilkukrotnie wieksze zyski ;p taka jakby inwestycja
no chyba ze nie twoj char.. tak czy siak dragi są git - pewny zysk, spokojne miejscowki, polecam na zao albo carlin/kazo (czyli tam gdzie skrypty nie sa jeszcze az tak oklepane). Do tego brimstony ukryte, jezeli grasz na non pvp to gsy bo spider silk wystarczy ze spadnie jeden na godzine i juz spoko, necro/hero z taskiem, sea serpenty north z taskiem :)
Puki co koszę kasę na caimanach:). Ale przetestuje jeszcze te brimstone bugsy podobno proit czasem mega tam jest ^^.
z góry dzięki!
Gibnij się na culty lb/yala kasiura dobra
No chyba ze jeszcze wyrmy lb 0 ale to jesli bd pusto:P
green djinny / culty
30k/h
a takie gadanie sranie ze na dragach profit XD to nie tibia 8.1 wiecej na swamp trollach wcyaigniesz
ty glupi? juz gdzies 100ek z przyzwoitym eq i niezlymi skilami (kto teraz takich nie ma;p) na dragach wychodzi na czysto tylko z gpkow - do tego mnoooostwo dragon taili itp a woi, dragon shieldy itp leca jak glupie :p ja na zao kosilem caly czas, zawsze tam byly wolne (tam spokojne 4osoby sie zmieszcza, szczegolnie po zmianach w respawn rate) i mialem swiety spokoj, refilowal bardzo rzadko bo sporo wysiedzi na tych dragach + profit nie taki zly :p oczywiscie sa lepsze miejscowki, ale ta jest naprawde warta zwrocenia uwagi, szczegolnie ze tak zapomniane są teraz dragi ;p
ale tak czy siak naprawde siedz gdziekolwiek, wbijesz level to wtedy zacznie sie trzepanie profitu a teraz to jak drapanie sie po jajkach :p
na tym lvl to chyba dragi najlepsze i najpewniejszy zysk