Witam
Gdzie mogę trochę zarobić kasy 68 MS Pacc, EQ to: Bohy, Demon Shield, Zaoan Legsy, Hat of the Mad, i Spirit Cloak. Ancienty odpadają, bo zrobiłem już 3 taski i nie mogę więcej.
Z góry dzięki ;)
Wersja do druku
Witam
Gdzie mogę trochę zarobić kasy 68 MS Pacc, EQ to: Bohy, Demon Shield, Zaoan Legsy, Hat of the Mad, i Spirit Cloak. Ancienty odpadają, bo zrobiłem już 3 taski i nie mogę więcej.
Z góry dzięki ;)
exp dalej bez taska ;)
Aa do którego lvl tak zalecasz ? 80 ?
z gory przepraszam za brak duzych liter i polskich znakow.
kup 100 lin w sklepie i wystaw w shopie, wszystkie mozliwe rodzaje plecakow, lopaty, royal speary itp... naprawde dobra kaska... porob questy. niestety sorc nie jest postacia do typowego zarabiania na huntach... moze zabij jakiegos nuba. ale i tak najlepiej to stawic bota na ancach
water elementale, crystal spidery, nightstalkery earth elementale lb, gray island.
A znacie jakieś miejsce z crystal spiderami gdzie jest mało botów? Bo na forogmar glacier w cholere ludu jest. Świat Aurora ;)
Sporo ludzi, na tych crystalach, a mi zależy na proficie, na czym jeszcze mogę zarobić troszkę ?
As to najlepsze co ms mi do tej pory się udało, ale na starym lodowcu też cały czas idę do przodu mimo masy ludzi, co prawda xp i kasa mniejsze, ale daje radę. Drillbolty, zobacz ile u ciebie stoją i jeśli więcej niż 15 to 1-2gp mniej wystawiaj. Ca i prism bolty chyba za 22 jest sens. Poza tym... No rs, ale to ciężkie to dużo roboty, icc i fb też mogą iść. Kupuj tanio produkty na sprzedaż na edron, spokojnie 15% myślę możesz obciąć, ale sprawdź sytuację
task na djinny :)
Ok, to mam jeszcze 1 pytanko: gdzie mogę iść z EK 60 knightem żeby nam się zwróciło ?? Hydry, Frost Dragony? Dle?
z tych mobow to mała szansa, no może z hydr. parne pola bym proponował