-
87 KNIGHT PACC
Witam. Panowie i Panie mam prośbę. Czy moglibyście mi podać, gdzie expić? Najlepiej kilka miejscówek, żeby nie popaść w monotonnie. Mogą być takie gdzie jest dobry exp i /lub dobry profit.
NIe grałem długo w tibię około 1,5 roku. Grałem jak już było Yala i głównie tam expilem.
Na knighcie skille 77/75, full set praktycznie.
Dziękuję za pomoc z góry.
-
Chujowe skile, grasz nim tyle, expisz na yalahar a na trainy nie stawiasz :(
Zeby nie bylo offtopu, mutated tigery z bog raiderami, chociaz nie wiem czy bog raidery cie nie zjedza na tych skilach. Generalnie mutated humany tez zawsze na propsie. Piraty z taskiem jezeli nie zrobiles to profit bedzie. Nie wiem co polecac dalej na takie skile :(
-
Przeciez napisal ze nie gral 1.5 roku, a tu mu napiszesz ze traina nie ustawial, no kurwa..
Bog raidery polecam na edron, bardziej pojedynczo tam wyskakuja i w miare pusto powinno byc, jakies smoki edron/darashia, task na gs'y.
-
Przeczytalem, ze gra od 1,5 roku, my bad
-
task na ancienty powinien dać rade ztymi skilami kupi sword ringa i gitara bedzie miał exp i powinien być na + z p armów które wezmie na klate
-
Dokładnie półtora nie grałem, teraz na off trochę mi się uda odrobić.
Dzięki za propozycje:)
-
o co tu chodzi ? nie grałem od 3 miechów i nagle ludzie polecaja rp/ek ancienty . wcześniej to było waste i strata czasu ? cos sie zmienilo?
-
Nie wiem, ja jak swoim rp na 120 próbowałem z bronią dostępną podczas tasków to i tak xp niższy, niż u 50 ms i większe straty...
-
Ja taskowałem ancienty ek od 75 lvl poty leciały szybko exp ciut mniejszy niż 50+ms/ed ale z huntu zwykle 5k do przodu na taska potrzebowałem 6-8 huntów ale waste tam nie miałem
@down
faktycznie, nie wiem dlaczego myślałem że taska może jeszcze wziąć sorki
-
fajnie tylko jakim sposobem on ma TASKOWAĆ ancienty mając 87? lvl? Dobrą miejscówką dla knighta są Killer caimany ale jest chyba tylko 1 resp, który jest zaludniony/zabocony.