-
Pomoc knight !
Witam, chciałbym was prosić o pomoc. Podajcie mi miejscowki gdzie moge zarobic 78 ek, skille 92, moje eq to : k set, meduska, warrior helmet, justicee seeker, mam 12 dni pacca - rekompensate, i przez ten czas chcialbym zarobic na dobre eq by pozniej juz na faccu zbierac na nastpenego pacca na dlairach, gsach, of itp.
-
task na piraty, szczególnie jak grasz na npvp to kupa kasy, nawet bez postmana
-
Killer Caimany i wio! Mega profit, nigdzie więcej lepszego na tym lvl'u nie uciągniesz. http://tibia.wikia.com/wiki/Killer_Caiman_Cave
Chyba, że chcesz się bawić w loot bp.
-
Panowie, znowu ja :D, teraz lvl 85, skill wpadl na 93, jest juz 41 dni pacca eq : magic sword, draken bootsy, mms, zaon helmet, zaon legi i yalahari armor i 30k w banku, co zmienić i gdzie mogę expić wyciągając profit : solo oraz z jakimś ed :P (+-100lvl - jak ktoś chętny na jakieś hunty to swiat aurora pisać PW)
-
Zajebisty profit z edem to na war golemkach z energy wallem.
-
na niższych lvlach cisnąłem na kasę taska na piraty na nargor, sam profit i 200k/h z premką
solo were z takiem, bogi+mary na alchemist, z drutem może hsp? chociaż jak aurora to pewno zajęte często będzie
-
hsp - hellspawny?
zajęte czasem, a nwaet jeśli można iść w przeciwnym kierunku + resp szybki więc mozna z kilkoma osobami dzielić tą miejscowke.
jednak co do profitu to różnie raz waste raz profit, więc lepiej wary tam zawsze profit