siemka od jutra zaczynam ze sobą targać komputer (mat-inf) do szkoły. zna ktoś jakieś fajne gierki dla 2 osób/jednej żeby pograć na przerwie/okienku?
:P
na razie mam nfsa hot pursuit, myślałem nad mortal kombat
Wersja do druku
siemka od jutra zaczynam ze sobą targać komputer (mat-inf) do szkoły. zna ktoś jakieś fajne gierki dla 2 osób/jednej żeby pograć na przerwie/okienku?
:P
na razie mam nfsa hot pursuit, myślałem nad mortal kombat
Wormsy, Fifa
Na serio nie wytrzymasz tych 10 minut bez grania xd? Normalnie jak u mnie w szkole, każdy na fonie gra w shitowe gry. Polecam pograć w GTA, NFS Most Wanted, Tibia :D
tekken,
mario cart ?
Tony hawk ?
szachy kurwa.
poczytaj książkę lepiej na tym wyjdziesz ;]
Idź z kolegami na piwo a nie będziesz kompa do liceum targał. xD
http://25.media.tumblr.com/22ad28683...8nzio1_500.png
xD
na piwo nie chodzę, bo ćwiczę, książki nie biorę bo mi się nie chcę czytać w szkole
thx anyway
Little fighters 2 xd
takie czolgi, co sie strzela do siebie, rozwala sie innych, nie wiem stary tera 3/4 gier jest dostepnych na tel i sie to lepiej sprawdza na 2 graczy ;d
jezeli jestes taki towarzyski ze musisz pograc z innymi, to idz nawet na to piwo i go nie pij tylko kup sobie sok albo karmi
a takto graj solo
wormsy to chyba najlepsza gra na 2 osoby na nude
w mario/contre sobie mozecie pograc hehe w to sie gralo godzinami multiplayery
little fighters 2 ściągam :D
do zamkniecia
ale czyli do liceum chodzisz bo mat inf, noi po 2-3okienka? co to za gownix prowadzi taka szkole zeby do czegos takiego dopuscic XD? przeciez majac czasem 1-2h w szkole czekac bezczynnie to ja juz do domu bym lazł ;p oczywiscie tak jak wyzej ktos napisal mozna na browara ale nie zawsze sie ma samemu ochote, nie zawsze ktos ma ochote albo pienaidze itp / ew. bar, chociaz ja pomimo malego miasteczka to akurat jeden bar byl wlasnie naprzeciwko szkoly:D
Toon Car najlepsza beka grajac we 2 xD