-
Uzywany monitor.
Zepsuł mi się monitor płaski i kolega ma na opchanie Samsunga SyncMaster 19cali 940mw. Ma 8lat z czego 4 lata nie używany bo kupił laptopa. Chce za niego 350zł.. dużo? Sam nie wiem czy brać. Na ile targować czy w ogóle się nie pchać w niego? Nie chce żeby mi się zepsuł, bo jednak stary już jest. Za miesiąc kupuję laptopa, ale do stacjonarnego kompa też potrzebuję monitora płaskiego. Jakieś rady?
-
LOL? Za 350 zł to możesz kupić na allegro nowy z 2 letnią gwarancją...
-
Pokaż, bo tylko używany jest ;p
-
Ja ostatnio sprzedalem za 300 zl 24 cali panorame led wiec ten twoj koles to debil przez duze D.
-
Tak jak chłopacy wyżej mówią. Spokojnie w tych pieniądzach kupisz pewny sprawdzony monitor objęty 2 letnią gwarancją. Jak może wyglądać monitor 8 letni ? Zapewne LCD, który może mieć już dość dużo martwych pikseli.
Na Twoim miejscu odpuściłbym zakup tego sprzętu.
-
za 350zł kupisz zajebisty monitor 22 cale LED, wystarczy poszukać, a to powinno ci zająć parę minut ;d
-
fajnego masz kolege :) tzn moj stary monitor ma tez jakies 8lat, raz sie spalil (te stare monitory strasznie sie nagrzewają) bo dzialal po 10h~ non stop, dzien w dzien. Po wymianie hmm bodajze tranzystorow czy czegos takiego koles mi powiedzial, ze nie wiadomo ile pochodzi. No niby uzywalem go po tej awarii z dwa lata czasu a teraz dalem go tacie a sam sobie kupilem nowy monitor. A przy zakupie nowego monitora widzialem za 350zł juz jakies monitorki - tak jak wszyscy wyzej mowia z gwarancją itp no poprostu ze sklepu no to w sumie jakie :D
a ten monitor co ci kolezka ofertuje to jest tez na allegro za 200zl widze, jednak i 200złotych to za duzo jak za taki badziew:] albo masz kolege frajera albo poprostu oderwanego od rzeczywistosci
-
-
miałem Aoca to mi sie wlasnie spalil - gówno ostre ;p Kupie chyba jakgos samsunga 21 nowego dorwe do 350?
-
Ja miałem AOC z 8 lat i teraz kolejne 3 jest w firmie używany więc nie wszystkie.