-
Expowiska dla RP
Mam 44lvl, 85 dista, dobre eq. Gdzie najlepiej isc expic, zeby jak najszybciej levelowac? Moge zwastowac z 50k. U grizzliego mam 20pkt, wiec nie bede biegal po malpach albo mamutach. Swiat zaludniony, wiec miejsca typu zombie czy dragi yala/darashia odpadaja. Odrazu piszcie jaki rodzaj broni brac, czy enchanty czy onyxy
-
Możesz spróbować dragi/dl'e na kopalniach. Jak nikt nie boci to jest ich tam w piz**. Tomby ank. Deep fibula. Na chwilę obecną nic innego nie przychodzi mi na myśl. A bij z czego uważasz za lepsze dla siebie :)
-
Ja levele 40-50 swoim RPkiem robilem na piratach. nargor lub yala (ale na 100% zajete bedą w yala). Enchanty i dobry shield, pare run firewalli i gfb. polecam. exp stabilny. na jeden pelny zaladunek 1 level.
-
Gdzie są te kopalnie z dragami? Dużo tam DLi? Bo wole raczej same dragi, bez dl. Tomby biegam po horestisie, mam tam z 70k/h na 2 piętrach. Deep Fibula może sprawdze. Piszcie też odrazu ile w przybliżeniu mieliście tam xp/h
-
A ja Ci polecam pobiegac po tych malpach, bo boss pointy po 50 lvlu zuzyjesz na bicie jakiegos bossa ancientow i moze wpasc dobra kasa.
Duzo mi do glowy na ten lvl nie przychodzi ale co do tombow obczaj sobie stone tomb, tam jest spoko i pusto w miare.