hej
stosujecie jakies "wspomagacze", dzieki ktorym lepiej i szybciej zapamietujecie i nie jestescie ospali? kupilbym cos, ale nie mam pojecia co dziala
poczytalem troche opinii i niektorzy polecaja "sesje" a inni "plusz active" - tylko co lepsze?
Wersja do druku
hej
stosujecie jakies "wspomagacze", dzieki ktorym lepiej i szybciej zapamietujecie i nie jestescie ospali? kupilbym cos, ale nie mam pojecia co dziala
poczytalem troche opinii i niektorzy polecaja "sesje" a inni "plusz active" - tylko co lepsze?
Ja tam muszę widzieć sens w uczeniu się czegoś i nie potrzebuję wtedy żadnych wspomagaczy. Według mnie, należy sobie wypracować system nauki daje najlepsze efekty.
Na mnie słodzone napoje (kawa, energetyk etc) źle działają jak mam się uczyć, szczególnie wkuwać coś. Potem więcej czasu spędzam na robieniu kolejnych kaw niż na rzeczywistej nauce.
Za to w pracy(robię po nocach-barman) taki redbull działa bardzo dobrze.
Herbatka czarna mocna jest niezła i nie uzależnia w odróżnieniu od kawy, tak więc... Możesz spróbować yerba mate również.
jeśli chodzi o wspomagacze to od pazdziernika zamierzam zacząć stosować Noopept, ale na 100% jeszcze nie jestem zdecydowany
Skąd Ty weźmiesz Noopept?
Okej już znalazłem, ale wiesz jak on w ogóle działa? 72 zł za 2 gramy?
noopept sprobuje na zimowej sesji pewnie, poki co piracetam legalny
Mój wspomagacz to herbatka do książki/notatek i regularnie kompleks witamin Olimpu. :)
P.S. nie zaliczyłem roku na studiach
ja do maturki jak sie uczylem to kupilem se takie rozpuszczalne intelect loading to sie zwalo. Ale radze pic wiecej niz jest napisane na opakowaniu. Nie wiem czy to placebo czy nie ale kopa czulem i efekty zajebiste były.
Ja w sumie jakbym miał coś "polecać" to amfetamine hahah ; D Problem w tym, że pamiętasz wszystko, albo pamiętasz tylko do momentu jak jesteś na fazie ;p Ale uzależnia i ogólnie źle działa na organizm jak i na umysł więc nie polecam.
efedryna
Ktps kto kupil Noopept legitny i poleca niech zarzuci na pm swoje źródło.