-
nowy(e) rkeye.
Witam 20 dni temu kupiłem postać, do niej zamówiłem od razu nowego recka. Dane do postaci zmienią się za 14 dni. I teraz pytanie: mam confirmation key (jeszcze nie zrobiłem nowego recka) którego użyje tydzień-dwa po zmianie danych czy poprzedni owner może teraz wykupić sobie nowego confirmation keya i jakby wykasować mojego ? tzn że mój będzie nie aktywny?
lub założmy taką sytuację w ostatni dzień poprzedni owner zamawia recka, ja za 2 tygodnie próbuje zmienić i co wtedy?
-
z tego co wiem to jesli zamowi nowy conf key to stary bedzie nieaktywny i juz go nie wykorzystasz.
jesli sie myle niech mnie ktos poprawi.
-
Jak masz Confirmation Key'a i użyjesz go, to pierwszy właściciel już nic nie będzie mógł zrobić, gdyż automatycznie stary recover key przestaje działać. Z tego co się orientuje przy zmianie danych konta nie można zamówić confirm key'a, więc jakby chciał to zrobić, musiał by anulować Twoją zmianę, co byś od razu zobaczył.
Pamiętaj, że Confirm Key jest ważny przez 60 dni, a nowy RK jest pokazany tylko jeden raz.
-
może zamówić confirmation keya nawet 1dzień przed zmiana danych i ma 60dni na użycie go. Bez względu na to czy zamówisz kolejnego ten stary będzie ważny przez 60dni do momentu jego użycia. Były dowody z tibia.com, chyba nawet na tym forum
edit
chwila w szukajce
http://torg.pl/showthread.php?425763-Kupno-konta