Na reklamach pisza/mowia ze do sieci play za darmo sms i minuty.
Jak to jest w praktyce?
Wersja do druku
Na reklamach pisza/mowia ze do sieci play za darmo sms i minuty.
Jak to jest w praktyce?
Za darmo. Moja mama na abonament ma za darmo rozmowy i smsy. Ja w Mixie miałem tylko pół roku za darmo rozmowy ale internet za darmo non stop. To zależy od oferty bo czasem dają na pół roku czasem potem trzeba za to płacić. Ale jak bierzesz abonament albo dobry mix to nie ma wała.
Ale to tylko na abonament dziala?
Trzeba uważać na tego Playa bo oni często wciskają wszystko za darmo ale już się nie chwalą, że granie na czekanie będzie darmowe przez 3 miesiące a nie przez okres trwania całej umowy, smsy do play tylko 6 miesięcy i podobnie rozmowy w sieci a potem za wszystko musisz dopłacać lub wyłączyć. Im droższy abonament tym dłużej będziesz mieć darmowe dodatkowe usługi.
Potwierdzam. Jak przenosilem numer to wszystkie te gówna miałem włączone. Dobrze ze sie w porę skapłem bo nie przypominają o końcu darmowego korzystania. Najlepiej sie zarejestrować przez sieć od razu i wyłączyć.
Ja polecam Playa.
Podpisywałem juz 3 razy umowe z tym operatorem, wszystko zostało zrobione tak jak mialo byc. W tej chwili place 29.90 co miesiac mam 200 min do all, nieograniczone sms do all, nieograniczone minuty do play i 1gb neta. co prawda podpisywalem jak byla jakas tam promocja ale ogolnie polecam bo nigdy nie miałem problemu ze świadczonymi usługami : )
Obowiazkiem osoby, z ktora podpisujecie umowe jest poinformowanie o czasie trafia uslugi i zapytanie czy chcecie z niej korzystac. Wiec bez pierniczenia mi tu glupot.