Załącznik 299311
Witam
Wznawiam streamy. Tym razem od Diamentu nie od srebra. Chętnych zapraszam
http://www.twitch.tv/liazal
Wersja do druku
Załącznik 299311
Witam
Wznawiam streamy. Tym razem od Diamentu nie od srebra. Chętnych zapraszam
http://www.twitch.tv/liazal
serio myslisz, ze ktos bedzie ogladac jakas smieszna platyne? XD< albo nadrabiasz humorem, albo skillem, obyś miał to pierwsze chociaż ;3
Czemu? ja chętnie pooglądam ;D jak nasz ex-exkszpert nie będzie sztrimował ;D
nie mam super skilla jak xpeke ale jakoś sobie daje rade :)
Stream ONLINE
sory ale po pierwszym poscie wydajesz mi sie takim niedojebanym uzytkownikiem lol.pl smile
Wszedłem na chwile.
Nic nie mówisz,
Muzyka za głośno,
nie masz kamerki,
muzyka to jedyne co słychać
smile
chujowo,
smile
no i jestes no namem tutaj, dlaczego ktos mialby Cie ogladac?
na kanale byly 3 osoby z tego 2 z aktualnej gry, nie widziałem nawet ze ktoś wszedł a sam do siebie nie bede gadał ....
kamera bedzie za 20 minut podczas 1 gry zasysały sie stery do niej
jak ja kocham ten typ streamerów - oglądajcie mnie to może coś wygracie. a jak się skończy kasa na psc/nagrody, to ludzie przestają oglądać, bo poza konkursami strem nic nie reprezentuje sobą.
najpierw popularność, potem nagrody, nie na odwrót.
spoko ja czerpie fun z gry, przy tym streamuje nie chce na tym zarabiac bo mam swoja firme ... i to mi wystarczy a czemu polacy nie mają mieć coś z tego ?
Jak ja to doskonale rozumiem mam w nicku też PL i jak bywa to nie raz męczące.Cytuj:
PL = troll, wnerwia mnie takie przekonanie i własnie dlatego chce udowodnić że nie każdy polak to troll.
gnij dalej dziecko drogie :) naprawde mi to lotto i serio nie musisz w to wierzyc
przychodzisz na forum się reklamować, i w pierwsyzch 5 postach masz 2 w ktorych probujesz po kimś jeździć... wyjdź, bo tutaj widzow nie znajdziesz, poszukaj na forum dla gimbusów, albo podkradnij widzów imbie, twój poziom panie biznesmenie.
to ja pierwszy na was najechałem czy wy na mnie hmm ?
ahh i jeszcze jedno, co takiego obrazliwego napisalem ?
twoja pierwsza wypowiedzi i mile powitanie na forum
"jak ja kocham ten typ streamerów - oglądajcie mnie to może coś wygracie. a jak się skończy kasa na psc/nagrody, to ludzie przestają oglądać, bo poza konkursami strem nic nie reprezentuje sobą."