Jak w temacie - mam 20lvl, zrobiłem questa na blessy i zacząłem robić taski.
Jakie questy opłaca mi się teraz po kolei robić, gdzie expić? Póki co mam plate seta i skille 83/73. W jaki ekwipunek najlepiej mi zainwestować? Będę miał z 200~k
Wersja do druku
Jak w temacie - mam 20lvl, zrobiłem questa na blessy i zacząłem robić taski.
Jakie questy opłaca mi się teraz po kolei robić, gdzie expić? Póki co mam plate seta i skille 83/73. W jaki ekwipunek najlepiej mi zainwestować? Będę miał z 200~k
Zalecam Ci robić questy dostępowe, gdzie możesz wyciągać największe profity z expa. Wiadomo, że na takim małym lvlu starczy Ci dostęp do Yalahar i tam expić. Gdy będziesz miał te 200k to możesz kupic paladin armor, zaoan legs, bohy, royal helmet oraz jakiś shield + oczywiście bow/crossbow albo speary. Skille masz w miare dobre, na off traningu powinno Ci szybko iść w górę.
A dokładnie jak z bowami/xbowami/spearami? Co najlepiej na expa? Elvish Bow+arrowy czy Royal Speary? Jeśli to ważne to będę bił Carniphile, 31lvl
E tam, moim zdaniem do 50 polataj z royalami/enchantedami, a potem kup sobie Composite Hornbow + onyx arrowy, potem jakaś kusza + drille, a jak już będziesz miał lvl to Crystalline arrowy + mycological bow < - najlepszy profit z tym można wyciągnąć. ;)