Hej
Ktoś może mi polecić, na tyle na ile to możliwe, jakąś sensowną komedię romantyczną? Najlepiej coś z nowszych tytułów bo starsze pewne oklepane i każda kobieta widziała. Wystarczy jeden tytuł.
Dzięki wielkie.
Wersja do druku
Hej
Ktoś może mi polecić, na tyle na ile to możliwe, jakąś sensowną komedię romantyczną? Najlepiej coś z nowszych tytułów bo starsze pewne oklepane i każda kobieta widziała. Wystarczy jeden tytuł.
Dzięki wielkie.
"Debiutanci" bardzo na plus, ciepły, nieprzesłodzony, z dobrymi zdjęciami, aktorstwem i fajnym humorem. "500 days of Summer" ma piękną aktorkę w roli głównej, ale mimo grzejącego klimatu, jest dość gorzki. "Imagine" nie jest komedią romantyczną, ale jest piękny, skrajnie pozytywny, sporo w nim miłości, i jest jednym z najpiękniejszych filmów, jakie ostatnio zdarzyło mi się widzieć. To jeden z tych, które można oglądać z każdym, wszędzie, nie ryzykując właściwie, że się nie spodoba.
komedia romantyczna nawet mi jako temu który nie lubi komedi romatycznych DRUHNY rozwalają system, do prawie końca komedia a na końcu wątek miłosny mnie to pasuje bo komedia genialna :D będziesz sikał ze śmiechu :)
Nie oklepany film do obejrzenia z dziewuchą to na pewno "Marley i Ja", na serio zajebisty film.
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta, Pamiętnik, Powiedz Tak, Wygrane marzenia, Sztuka zrywania, 3 metry nad niebem (Takie fajne w miarę xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD). A jeśli mają być to same romantyczne to zapoznaj się z kolekcją Sparksa (pisarz). Każda z jego książek jest pokazywania na dużym ekranie więc na pewno coś się spodoba (nie mówię konkretnie komu bo myślę że to na seans z dziewczyną ale kto wie).
- To tylko seks
- Narzeczony mimo woli
- Tak to sie teraz robi
- A wiec wojna
- O polnocy w paryzu
- Stosunki miedzynarodowe
- Brzydka prawda
jedyna dobra komedia romantyczna jest crazy stupid love
Shaun of the Dead
500 Days of Summer; jedyna "komedia romantyczna" jaką byłem w stanie obejrzeć, polecam.
http://www.filmweb.pl/film/500+dni+m...ci-2009-480762
Randomowa opinia:
""(500) dni miłości" to znakomita odtrutka na mainstreamowe historie miłosne"
+ graKaty PerryZooey Deschanel
Dzięki wszystkim, w sumie skończyło się na O północy w Paryżu, jakoś to przeżyłem ;d jeśli będzie taka konieczność to kolejnym razem chyba wezmę te 500 dni.
50 pierwszych randek
Jak w niebie
Brzydka Prawda
500 Dni miłości, ale to jest Komedia Romantyczna/Dramat ; P.
Może to nie komedia romantyczna, ale wątek miłosny przewija się przez cały film, w dodatku świetny aktor i zajebiste zakończenie. Ogólnie ukazane jest, co tak naprawdę jest ważne w życiu.
Klik: I robisz co chcesz
Angielski tytuł: Click
Wiem, że już obejrzałeś, ale może komuś, kiedyś się ten post przyda ;d.